Bilder från dagen hos CCS.

Bilder från dagen hos CCS.

CCS vision är att finnas i varje badrum, vilket vi kom fram till att dom nog faktiskt redan uppnått till :) Bara det att nog många inte vet om att det är en CCS produkt dom har där hemma ;)

Vi fick lära oss lite om företaget i sig och fick förklarat för oss att det är beläget i Borlänge tack vare det fina och rena vattnet som finns där :)

Efteråt fick vi köra balansövning när vi skulle ta på oss plaststrumpor över skorna. Vi fick nämligen inte sätta ner någon fot utan dom på efter den gula linjen ;) Här håller Kicki och Tina på och båda klarade det galant ;)

Vi fick en rundtur av fabriken! :)

Allt underkänt material hade en egen liten avdelning. på en av lådorna stod det KASS med stora bokstäver vilket roade oss alla otroligt nog ganska så mycket ;) haha!

Linda & Tina står och spanar i några av alla gigantiska behållare som fanns i fabriken. Kommer jag ihåg korrekt så innehöll dessa tandkräm.

Här tillverkades ”Bamses solspray”…skönhetsnörd som man är så är ju sånt här hur intressant som helst! haha :D

Bloggare is in the house! Vi är nästan värre än japaner med våra kameror….;) eller om vi till och med är värre….;)

Sist på dagen så fick vi göra egna handkrämer!! :D Vi fick ett recept att utgå från och sen fick vi blanda krämen själv samt bestämma doft! Hur roligt som helst :D Här står Johanna och häller i någon ingrediens ;P Vi gjorde vår handkräm tillsammans :)

En egobild hann jag ta också!

Och här står jag och väntar på att det ska bli rätt grader ^^

Vår handkräm! ;) Här uppdelad i flera muggar då vi ville doftsätta flera olika istället för att bara göra en med samma doft ;) Såg lite grann ut som filmjölk…dock inte ätbar ;)

Nu har dom fått doft! :D

Jag & Linda i slutet av dagen :)

Mina handkrämer och lite bubbel ala loka i slutet av dagen ;)

Tack till Linda HallbergBeleza, Johanna Djerf, Kicki och Kristina Norman Jr och självklart CCS för en dag med mycket skratt! :D

12 svar på ”Bilder från dagen hos CCS.

 1. Men åååååh! Jag skrev ett svar till dig och så försvann det för att den menade på att jag inte skrivit i mailadress, vilket jag hade.

  Visst är det tråkigt? Det betyder att varken du eller jag kan vara med på ävlingen som Baby Foot har =(

  Jag har så länge velat testa det, men får väl vänta till den lilla skitungen <3 är ute ^^,

 2. Jag har faktiskt en liknande handcreme hemma.
  Jag vann en från Kicki Norman när hon lottade ut
  några stycken (förra året).
  Den jag har doftar kokos.

 3. Spännande att göra egna krämer. Du är så himla snygg på bilderna, som vanligt. Tänkte höra vad det är för läppstift du har på dig?
  Kram

  1. Svar: Nej men tack :D det är: Perfect Lipliner nr 32 Mandarine & Moisturizing Lipgloss nr15 Coral Glow från Isadora som jag hade på mig den dagen! :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *