bilder från dagens plåtning.

bilder från dagens plåtning.

Igår kväll så bestämde jag, Michaela & Chris att vi skulle göra en plåtning idag. Kul Kul Kul :) Men tror ni jag får ont i ryggen efter att ha stått o sminkat i den där hållningen någon timme? ;) Svar Ja! Håller för övrigt att lägga en fransmarkering på henne :)

Håller på att lägga på glitter på hennes röda läppar! :)

Sedan kom vi på att vi ville ha röda naglar på henne, gärna med glitter i. Hade någon ett rött nagellack? Nej. Något nagellack med glitter i? Nej. Men jag försöker alltid ha med mig ett neutralt nagellack utifall att naglarna på modellen behöver fixas..så på med det o sen strödde jag över glitter som fick torka in i lacket..;) Man tager vad man haver! Tyckte vi löste det smart ;)

Min älskade vän Maria var där! Hon som tagit alla bilderna ovan också :) Denna har jag tagit o den är såklart helt gul och dålig skärpa..bra där av fotograf cilla.

Modellen har inga armar! ;)

The makeupartist! :)

Strike a pose! Herr fotograf skymtar även bakom softboxen ;)

Efter plåtningen så blev det romantisk middag för mig och maria på donken!

Av det lilla jag såg i kameran så ska vi nog lyckas hitta något guldkorn bland bilderna! ;) Tack för idag mina vänner! :)

7 svar på ”bilder från dagens plåtning.

  1. Varför ser mit hår så slickat ut på första bilden? Jag som tyckte att jag hade en bra hår dag idag.. :S

    På den andra tyckte jag att jag log jättemycket, gjorde jag inte det? Och vem är snubben bakom mig? Han missade jag helt! I dag var donken the shit! Gott, och det är inte ofta jag säger det om den maten!

    Tack för idag själv vännen!

  2. Alltså, vart tog mina armar vägen?? Var det någon snabb operation jag jag miassa eller? Nu får vi bara komma på något nytt att göra :D

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *