Bilder från Modeflickans sommarmingel! :)

Bilder från Modeflickans sommarmingel! :)

Bild: Delinda.

Jag har fortfarande inte visat er några bilder från sommarminglet som jag var på i fredags så tänkte ge er ett litet bildregn nu! :) Här är kvällens värdinnor Jessica och Jenny som varit så duktiga med att anordna hela kvällen! :)

Bild 1 och 2 Armand för Scenbloggen, Bild 3 jag.

Det bjöds på vin och tilltugg men grabbarna på Undici var även snälla och gjorde alkoholfria drinkar till oss som ville ha det :) Jag körde bland annat på alkoholfritt.

Träffade  Citty och Izza som jag inte träffat på ett tag!

Idun Minerals var på plats och gick igenom deras produkter lite, intressant! :)

Frida Jonsvens var på plats och visade upp sina egensydda klänningar :) Jag hade velat ha dom allihopa i min garderob! Se bilderna nedan!

Underbara! Jonsvens design. Längst ned till höger ser ni vackra Kelly i en skapelse som jag lätt gift mig i ;)

Izza och Jag.

Jag och Stephanie. Vi kom fram till att vi inte setts sen förra året i Oktober få jag var och hälsade på henne. Åker jag till Stockholm för sällan numera tro? ;) Måste skärpa mig på det planet!

Jag lyckades vinna en borste från Glanz och produkter från Waterclouds :) Visar dem för er i ett eget inlägg sen! Fina Delinda bredvid mig :)

Vill ni se delar ur goodiebagen som jag redan gjort inlägg om? Här har ni all makeup som låg i goodiebagarna vi fick med oss och här alla produkter till kroppen! Resten av goodiebagen kommer jag snart visa också! :)

5 svar på ”Bilder från Modeflickans sommarmingel! :)

  1. Det är ju olika för olika avtal, beroende på företag och bransch. Men det är ju inte så att jag jobbar 8-17 alla dem dagarna i sträck utan en vecka kan ju vara tex. mån-tis 16-08, ons 15-22, tors 8-13, fre 8-16, lör-sön 16-13. Så det kan ju vara många timmar ledighet emellan, bara att det är ett påbörjat dygn i almanackan så det blir ju inget helt ledigt datum så man direkt kan resa bort.

    Nej det blir inge Gopshus till midsommar. Förhoppningsvis kommer vi till Vasastafetten i augusti iaf. Enligt schema jobbar jag midsommar, men nu ska brukaren åka utomlands så jag står utan arbetsuppgifter. Så länge hon kommer iväg så blir jag ju ledig i helgen, men det vet jag inte förrän på fredag morgon om hon kommer iväg eller inte. Vet ju aldrig vad som kan hända. Kommer hon iväg åker vi ner till brorsan som bjudit ner oss. Lagom långt att åka dit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *