Det fanns även lite för huden i goodiebagen från sommarminglet!

Det fanns även lite för huden i goodiebagen från sommarminglet!

Replenishing nourishing body care från Vichy,  Ansiktskräm från Sockholmsgruppen cosmetics och eftersom den är för normal hud och jag redan har recenserat den för oily skin så kommer jag tävla ut denna, Morotsolja från rosenserien och bbody butter från the body shop i en liten mindre variant. Älskar denna mindre varianten, otroligt mycket mer praktisk än dom större burkarna!

Produkterna från Vichy, rosenserien och the body shop kommer jag testa och recensera men som sagt den från Stockholmsgruppen cosmetics kommer jag tävla ut sen då jag under sommaren har mer fet hud i ansiktet och har en för oily skin här hemma så denna kommer nog inte bli använd av mig riktigt. Vilken tur för någon av er va? ;)

Här kan ni se allt smink som fanns i goodiebagen från sommarminglet som modeflickan höll i! Tack återigen för att jag fick komma! :D

9 svar på ”Det fanns även lite för huden i goodiebagen från sommarminglet!

  1. och du gör det bra :D ooh tävlingar. Tänkte fråga.. jag har frågat många gånger innan känns det som, men jag litar på dina svar och dom blir bra när jag väl gör eller köper det du rekomenderar. men jag tänkte fråga dig om en dagcreme. jag har en oljig hy vid näsa och haka, inte pannan..jag undrar om du vet någon tunn och bra dagcreme för sommaren?

    1. Jag har inte hittat den optimala dagkrämen än känner jag men gillar verkligen Karin Herzog produkter, dom är dock lite dyrare!

  2. Jodå, jag vet, jag fick ju tipset om dem från din videoblogg ^^,

    Usch ja, jag jobbar jämt, är oftast som mest ledig en dag i veckan och ibland inte ens det =S Jag gjorde min 7e dag i rad idag och det är ytterligare 3 dagar kvar innan jag får helg =/
    Jag önskar att det fanns två av mig så jag kunde hålla på med Shimmer också =)

  3. Kommer definitivt att tävla om ansiktskrämen :) Gillade deras kroppskräm starkt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *