Bland allt regn finns det lite sol!

Bland allt regn finns det lite sol!

På torsdagkväll ska jag och Sanna ut och födelsedagsmysa lite eftersom hon har fyllt år och jag fyller år nästa vecka :) Vi ska gå på min favorit restaurang Fridays!! :D Jag äter nästan aldrig ute eftersom det inte finns i min ekonomi att göra såna ”lyxigheter” men när det väl händer och dessutom på min favoritrestaurang så kan jag inte bli annat än överlycklig! Ibland måste man unna sig och sin egen födelsedag är väl den bästa ursäkten ;)

7 svar på ”Bland allt regn finns det lite sol!

 1. Jag hittade den på BikBok. Köpte ju två klänningar men Vetle köpte denna till mig. Ja försök hitta en blå klänning vetja så matchar vi ju ^^

 2. Ska tänka på det elr snarare komma ihåg det :) när jag har vägarna förbi vill säga…
  Men det är ju så otroligt roligt att fota de små liven fler små bebisar skall få fotograferas här innan jag är klar i stan ;)

 3. Mja, det är sant då. Kan inte spotta ut hur mycket pengar som helst..! Jag har ju evt några alternativ hemma om det skulle krisa sig totalt.

  Blir gott med Fridays då! :)

 4. Ja oj då fel adress var det visst! fixat nu men måste komma i håg att kolla så att rätt sparas. Du kanske kan sätta en lapp på Östängsgrillen ? Sotis hamnade ju en mil bort nästan så man vet aldrig.. Handlar´n kanske ?

 5. Åh jisses, jag hade bytt min varma choklad mot en sådan burgare med desamma :P Men mjo, chokladen var grymt god faktiskt. :P
  Skall fortsätta hålla tummarna för missen och dig såklart!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *