Ska sätta upp fler lappar.

Ska sätta upp fler lappar.

Jag ska hem till min bror och byta däck på bilen och på vägen dit tänkte jag sätta upp lite lappar om att jag saknar min misse. Jag hoppas verkligen någon hör av sig snart och har sett henne eller om det är någon som tar hand om henne och ser att hon är saknad.

15 svar på ”Ska sätta upp fler lappar.

 1. Kanon =) hoppas nån hör av sig och att misse kommer hem. Har själv haft katt och vet hur fäst man blir vid dem och de blir som ens lilla bebis :)

 2. Vilken sötnos!

  Vilken tur att hon har en sådan fin fläck vid nosen, då blir det lättare att identifiera henne. Håller fortfarande tummarna för att hon snart är hemma igen.

 3. Haha ja, allt illa händer verkligen på en gång. Idag tappade jag 200:- också… Jag vet inte om det går bättre nu, men imorgon rullar de in lite pengar, typ dom jag tappade.

  Jag tror steeenhårt på orakel, om hon säger att missen kommer hem gör hon nog det :D

 4. oj jösses va hemskt !
  jag vet bara känslan när min hund försvann på en parkering, mitt hjärta dog verkligen! Hoppas av hela mitt hjärta att du hittar din söta kisse

 5. Aaawww, ge inte upp hoppet! Min lilla kisse var borta en hel vecka och vi satte upp lappar. Till slut ringde nan tva gator langre bort och hon var i deras tradgard och harjade sa vi fick tillbka henne helskinnad. Hon har inte sprungit bort sen dess och det var tva ar sedan! xx

 6. Neejjee! Fy, har ju inte hängt me här riktigt! Va synd att din misse är borta :/ Förstår ju att du måste va jätte orolig, hoppas din kisse snart hittar hem igen, håller tummar o tår!

 7. Åh :/ vet hur de känns.. min misse sprang bort för 1,5 år sen och har inte kommit hem än :( Satte upp lappar, ringde polisen (om uphittade katter) m,m.. Ingen vet!
  Men din har ite varit borta så länge va? det är ju vanligt att de springer ort. så oroa dig inte.. ville abslut inte skrämma dig!

 8. Hoppas verkligen katten kommer hem igen!! Mår dåligt bara jag läser om sånt här och det är precis det som är anledningen till att jag aldrig skulle klara av att ha utekatt. Håller tummarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *