Bland det finaste jag har bland allt smink: Diorskin Nude Tan Paradise Duo

Bland det finaste jag har bland allt smink: Diorskin Nude Tan Paradise Duo


Jag satt och funderade lite på vad som är det finaste som finns i min lilla sminksamling och det måste vara denna gobit som ingick i Diors sommarkollektion Bird of Paradise! Den är så vacker så jag har knappt vågat peta på den! haha!

Denna underbara bronzer/blush släpptes i två nyanser: 001 Pink Glow och 002 Coral Glow och det är Coral Glow jag har. Nypris: 625 sek och tyvärr så kan jag inte se denna på Kicks.se längre (var ju ett tag sedan det var sommar så inte så konstigt kanske) men 001 Pink Glow säljs fortfarande hos feelunique.com här för 414sek i dagens valuta kurs. Omg vad billigt, jag sörjer just nu att jag har totalt köpstop resten av månaden!

Vilken är den finaste produkten du har i dina ägor? Har du någon produkt som är så fin att du knappt vågar peta på den? haha! :)

7 svar på ”Bland det finaste jag har bland allt smink: Diorskin Nude Tan Paradise Duo

  1. Svar till Caroline: Men eller hur!! Jag längtar så efter våren och att dagarna ska bli ljusare! :)

 1. Detta är faktiskt min favorit här hemma också, älskar verkligen den lilla asken så pass mycket att jag skäms hahaha :)

  1. Svar till Bam: Hahaha men visst är den fin?! Älskar nyanserna och jag blir glad av att titta på den…haha! Därför jag önskar att jag hade haft råd att klicka hem 001 nu när den finns kvar så kanske jag hade vågat använda en av dom iaf…haha! :D

 2. Åh så fin! Jag vill väldigt gärna lägga vantarna på den!

  I min samling finns en och annan dior- och lancome-palett jag är väldigt rädd om, men när det kommer till kritan använder jag ändå allt.

  1. Svar till Kerstin: Do it innan den försvinner! Galet fin! :)

   Önskar jag vore lika modig som dig och vågade använda alla fina produkter…ska nog se till att skärpa mig med det! ;)

 3. Jag förstår dig, sååå vacker. Jag har inte riktigt nån sån produkt, först kände jag lite så med Nars Orgasm, men sen har jag ändå vågat mig på att använda den en hel del, den är helt underbar. :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *