Månadens favoriter – December 2013.

Månadens favoriter – December 2013.

Dessa har jag använt nästan dagligen December månad!

– Lumene Natural Code Skin Perfector Matt Makeup –  Jag har på senare tid börjat sortera bland mitt smink och hittade denna oöppnad och tänkte ungefär ”tja, varför inte…dags att testa!” and I freakin love it! Och så säljs den inte längre….? Den finns inte kvar på Lumenes produktsida så jag misstänker att den håller på att utgå ur deras sortiment! Just my luck! Den kostade 95sek när den fanns i sortimentet (nästan gratis med andra ord!). Bra täckning, sitter hela dagen lång oavsett puder, känns inte kakig och den är otroligt dryg så den har räckt läääänge åt mig! Är du en ”Latte” så säljs den nyansen fortfarande här. Update: Haha ett flertal har informerat mig om att övriga nyanser säljs ju på samma sida! Det missade jag då jag inte kunde välja nyans under produkten utan varje nyans har en egen produktsida (galet dumt upplägg om ni frågar mig!)

– Min älskade Stippling Brush från Real Techniques som jag köpte när jag var i London har inte lämnat min sida en endaste dag sedan dess! Det här är det bästa jag någonsin testat i borstväg och jag längtar efter att ha råd att investera i fler Real Techniques borstar! Real Techniques hittar ni hos: eleven.se, brallis.se, lyko.se (annonslänkar) och utomlands hos feelunique.com

MAC Pro Longwear Blush i nyansen Rosy Outlook – Jag har använt denna nästan dagligen i December och den ser fortfarande nästan helt orörd ut! Silkeslen och jag älskar konsistensen på detta rouge! Kostar 260sek hos kicks.se och är värd varenda krona, jag vill ha fler nyanser!

– My favorite products for the month of December 2013

9 svar på ”Månadens favoriter – December 2013.

    1. Svar till Sandrine: Haha ja fler som informerat mig om det ;) Gillar att jag var på samma sida men inte såg att den fanns i fler nyanser….mvh blindstyret!

  1. Ohh jag är såå sugen på Real Technique, men jag kan inte riktigt rättfärdiga det hos mig själv då jag har allt jag behöver, och dom kostar en slant. Men snart måste det nästan bli av. Har inte hört annat än gott om dessa nämligen!

    1. Svar till Mikka: Haha fler som länkat och visat mig! Eftersom jag inte kunde välja nyans så trodde jag att det bara fanns en kvar, haha! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *