jag ska bli rödare nästa gång.

jag ska bli rödare nästa gång.

här är alltså resultatet på håret utan och med blixt :P jag har använt loreal casting creme gloss mörk mahognybrun 360 och jag är just nu väldigt röd vid hårbotten men håret känns mest väldigt mörkt. får ta en ännu rödare färg nästa gång så blir det nog som jag vill :) det är riktigt synd att jag inte kommer ihåg vad jag använde för toning sist jag fixade lite smårött hår, det blev precis som jag ville :) men det var ju över 1,5 år sedan så den kanske inte ens finns kvar i butik, haha ;) har gärna bruntrött hår fast med ännu mera rött :P detta är mest mörkt bara känns det som.

nåja :) förhoppningsvis kommer det tokröda i min hårbotten försvinna efter en tvätt o sen kommer det röda lysa igenom lite i solen :) jag förväntade mig inte att det skulle bli exakt som jag ville då jag gjort det själv hemma ;) haha.

nu vet ni hur jag ser ut ungefär fem minuter efter att jag vaknat också, den bjuder jag på ;) hahahaha :D

18 svar på ”jag ska bli rödare nästa gång.

 1. Absoult!:) Se bara på bilden i din header, det är lite rött i bakgrunden och det får ditt hår att se rött ut. Sedan så har du ganska ljus hy och bruan ögon!:) Rött hår skulle få dig att lysa och dina ögon med!:)

 2. Jag har bara bokat med Therese, sen ev medtvå andra. Men jag tar det som det kommer,tycker det är ganska skönt att hinna umgås lite med folk i år :)

  Du då? har du mycket bokat?

 3. Det kändes jättebra på halkbanan!
  Jag tror du skulle passa i rött, men inte för ljust bara utan med en mörkare ton!

 4. Blev ju fin fint! Själv så får jag vänta ett tag till innan jag färgar mitt hår. Ska nämligen oxå ha rött, men för att få precis den nyanasen jag vill ha så måste jag låsta solen bleka mitt hår lite till. Tänk om man hade vart så smart och inte börjat färga det mörk-mörk brunt ( nästan svart ) då hade det inte vart några problem att färga det på stört =)

 5. haha o ja e jämt hungrig :)
  superfint me rött i ju. Va längesen ja hade de.. Nästa gång ja ska ändra färg funderar ja på att försöka få till sån röd/orange som ser äkta ut, frågan e bara hur :) du e ju skit söt utan smink o nyvaken, själv blir ja mest som ett lik, glåmig o knappt några ögonbryn hahah

 6. Å, vad fint det ser ut! Jag älskar lite rödaktiga färger på håret, men vågar inte själv. Dessutom är jag blond och det skulle bli krångligt och så tror jag. Men shit vad snyggt det blev på dig! :)

 7. Jag änvänder färgen kastanj till mitt hår. Och den är perfekt, brun men med en rödare ton i, vilket jag gillar! Det kan vara ett tips. :) Fast jag använder ett annat märke! Kram

 8. Nu känner jag mig ganska dum men jag bjuder på det: klippte inte du håret i page för inte alls länge sen? Har dte vuxit ut så där långt sedan dess?! Eller har jag drömt att du klippt dig? Eller vad har jag missat? Jag är helt lost, haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *