det gick bra på min första plåtning, tror jag ;)

det gick bra på min första plåtning, tror jag ;)

igår sminkade jag som sagt Ingela inför en plåtning med Linda :) Jag tror jag gjorde ett helt ok jobb sen är det klart att jag kände lite efteråt att jag kunde gjort det mycket bättre ;) självkritisk? Jag hade nog för att ta ett exempel kunnat höja basen ett snäpp till men för att vara min första plåtning som mua så gick det nog faktiskt bra :) Vi får se vad jag säger när jag får bilderna, då kommer jag sitta och granska mig själv, haha ;)

Jättekul att sminka Ingela iaf, hon är så sjukt härlig och duktig framför kameran :) Ska få sminka henne på lördag också! :D Är lite mer avancerad makeup då så det ska bli roligt :)

Jag längtar verkligen efter att utvecklas och lära mig ännu mer som makeupartist! Jag hoppas jag kommer hinna med lite plåtningar i sommar så jag kommer in i det hela och lyckas bygga upp en portfolio :)

5 svar på ”det gick bra på min första plåtning, tror jag ;)

  1. Sv: Ja kostar gär det. Men han som va i fotobutiken sa att om han kunde fixa det så skulle det gå på ett par hundra, men om man va tvungen att skicka iväg den så skulle det bli dyrt! Då köper jag nog en ny nån gång ist.

  2. Åh vad gullig du är men dina fina ord, sitter här med ett jätte flin. Tack! Hmm jag tror att du kommer lyckas väldigt bra som make up artist. Fasiken du fixade ju HELA kittet på mig. Jag blev hel nöjd. Du är grym! Glöm inte det.
    Syns imorgon gobit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *