Blev lite sent igår ;)

Blev lite sent igår ;)

Det blev lite senare i går än vad jag hade tänkt mig ;P Jag skulle ju hem och få sova ut men så blev det inte, kom hem strax innan 3 :) Vi kollade på The Happening som inte alls var så bra man hoppats på. Glad att jag inte såg den på bio, inte direkt värd att betala så mkt pengar för ;)

Efter filmen så drog vi till Orsa en sväng för att kolla läget. Hälsade på några av Ch’s polare, själv såg jag inte en kotte jag kände ;) Vi konstaterade nog att det hade varit roligare där om man också festat som typ alla andra som var där :P Kul att få träffa lite folk iaf :)

Hoppas ni hade en trevlig kväll allihopa, ska försöka gå igenom era kommentarer nu! :D

Fotograg: Anders Albihn
Mua: Maria Åström

34 svar på ”Blev lite sent igår ;)

 1. Så fint bilde, liker blikket ditt:) Og herlige omgivelser med sol, det er det i Oslo i dag også:) Ha en fin dag!

 2. Tackar :) Ju mer jag ser av ansiktet desto mer detaljer kan jag göra. Vissa skickar bilder som är små och när jag zoomar in blir det pixligt… Alla säger att The happening är skit. Jag har tänkt se den, men nu vette fasen, haha..

 3. Svar: Okej, spännande! De ska jag helt klart läsa! :)

  Okej, är det "vanligt" jobb eller modellande? Alla bilder jag sett på din blogg på dig har hittills bara vart snygga, allihopa! Jag gillar ditt ansikte och dina ögon för dom talar verkligen från skärmen!

 4. Idag händer…jobb…ska försöka ta mig till affären först bara och handla nåt till middag. Jobbar 16-22. Sen jobbar jag bara lördag och söndag och sen är jag leeedig. :)

  Vad pysslar du med idag?

 5. Uhm.. om jag itne har missat någon info :P så går det på tisdagar 21:55 på kanal5 ;)

 6. Ja det är jättebra, har legat och stekt ute i värmen ett tag. Hoppas det är bra med dig med. Tänkte logga in på msn idag och adda dig :)

 7. jag hatar när det ska hålla på och krångla med bloggen. provade skriva om inlägget och posta det igen, när jag märkte att det int ergick å kommentera, men det hände inget och tog dessutom jättelång tid på sig att publiceras… så jag gav upp å gick å la mig :P gör man nått fel när det blir så?

 8. Vilken härlig bild! Du passar bra i gult :)

  Hade stora förhoppningar om the happening, men får väl kanske ladda hem den istället då ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *