god mat & vänner = grejt!

god mat & vänner = grejt!

Det var riktigt roligt att träffa Sanna :) Vi har bara träffats kortare stunder tidigare så det var trevligt med lite tid tillsammans så vi faktiskt hann prata lite :) Vi åt lite libanesisk mat, min första gång och det var riktigt smarrigt! :) Sanna var dessutom supersöt o gav mig en tidig födelsedagspresent, sött då vi knappt träffats irl tidigare <3 Tack sötis :) Hoppas du kommer till storstan snart igen! :)

12 svar på ”god mat & vänner = grejt!

  1. Maten såg riktigt god ut! Vart åt ni?

    Jag kommer tillbaka till Sthlm i morron kl 17.15 tror jag det var. Vil du hjälpa till att bära lite väskort? ;) Har halva huset med mig tillbaka..

  2. sv: Nej precis. Det där vaccinet är inte färdigtestat utan det har de tagit fram akut. Grejen är att man själv blir dålig utav medicinen efteråt för att man fått i sig lite av viruset som de ska skydda mot för att man ska bli immun mot det. Men de har stoppat i så himla mycket annat i det också så jag själv tycker det är bättre att bli sjuk av endast viruset, än att få i kroppen massa dåliga saker för att kanske slippa bli sjuk och kanske slippa biverkningar.

  3. torsdag, hm då jobbar jag 7 till ca 18. lååång dag -mkt att göra så skulle räkna med att jobba till 18, kan få gå hem tidigare – men också senare.
    Hur länge planerar du att vara i eskilstuna?

  4. åh visa inte mig mat har inte fått i mig riktig mat på en vecka eftersom ja inte kan äta annat än soppa o glass :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *