blog awards – stressig dag?

blog awards – stressig dag?

Afternoon Tea Party, Café Opera Kl 13.00 – 16.00

Kl 17.00 – Mingel innan Blog Awards

Blog Awards Gala och prisutdelning, Café Opera Kl 18.30

Efterfest 20.30 – framåt.

Och när var det jag skulle göra mig partyredo mellan tea party och minglandet? ;) Jag vill inte missa något heller ju. Måste nog pröva klänningen (jag kommer nog ha den mest oavancerade på plats ;P) och sminket får nog bli en enklare variant så kanske jag hinns det med också utan problem :)

Vilka är det som ska dit nu då? :) Så jag vet vilka jag ska spana efter ;)

21 svar på ”blog awards – stressig dag?

 1. Är bloggawards IDAG? Jag har skummat igenom säkert 10 inlägg om det men inte riktigt kopplat datumet förrns nu. Haha. Du får ha det så roligt ikväll, och ta en massa schyssta bilder!

 2. Sv: ja visst är det störigt med stora vader…stövlar med snörning känns inte riktigt som ” jag ” så jag har ett problem där ;)

  Fan va skoj med Blog Awards…du kommer att få det superskoj !!
  Hoppas att jag oxå får gå på sånt en vacker dag =)

 3. Fasen vad skoj det låter, trots att det är tight med tid! Hoppas ni får en grym kväll. Ska inte dit – jag får aldrig gå på gala buhuuu… :-P

 4. Nä tyvärr e inte så stor bloggare, så har inte blivit bjuden tyvärr…

  Sv: ja min lilla skosamling – de har blivit några par under åren, tänkte snart visa upp min väsksamling med :) hoppas du får de kul på galan!:)

 5. Neee… jag lyckades inte vinna=( men klättrade från slutet till 18e plats på bara 5 dagar så tycker det va bra och borde fått tröstbiljett… haha…

  Nån Sandra vann jag aldrig hört talas om:S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *