Bloggdrinky i götelabooorg!

Bloggdrinky i götelabooorg!

Jag tänkte dra ihop en liten Bloggdrinky här i Götelaborg nu på Fredag! Det finns någon ”plats” (har ett visst antal små överraskningar på plats som främst riktar sig mot tjejer) kvar så är det någon som är sugen på att komma så maila mig bara på Wysteriia@hotmail.com! ;) Du måste dock vara över 20 år gammal! Du måste såklart inte bo i Göteborg ;)

Jag hoppas vi ses! ;)

23 svar på ”Bloggdrinky i götelabooorg!

 1. ja det är jätte roligt att spela in film faktiskt :)
  jag lägger upp den på bloggen när den är färdig redigerad och så får du säga om den vart bra eller inte haha :)

 2. Ett namn jag kände igen iaf! :) Jo men jag kommer nog. Ska bara kolla upp en grej så kan jag kanske lämna klart besked ikväll? Men det låter askul! Och en utgång på det tackar jag isf inte nej till:)

 3. Härligt med bloggdrink sötnos!

  Ja det är jätte kul att delta i sånna saker men jag har inte tränat på (pinsamt!) länge så jag måste börja preppa redan nu!

 4. Ja det skulle vara trevligt :/ Har tyvärr lite snålt med pengar ;P
  Får se till att åka till Götet någon annan gång när du är där :)

 5. Jag är inte den som är den när det gäller party så jag är lätt på en utgång! :) Kommer till 99%. Skulle eg hem till min pojkväns föräldrar påfredag och stanna över helgen men jag kan nog åka på lördagen. Tror inte dom planerat nåt spec ändå:) Men jag hör av mig ikväll som sagt:)

 6. Jag har Nadja som till synes bör får stå upp med mina upptåg, värre blir det väl när man pluggar till MUA.
  Har du en egen portfolio till det eller hur har du gjort när du sökt jobb?

 7. Jag kan ta en överraskning om det blir över.. Och du, det blev snyggt med större rubriker.. Nu kan till och med jag läsa dom.. :D

 8. åh gud vad sugen jag blir på att komma men vet tyvärr inte om jag kan! Ska ta en roadtrip till Ullared på fredagen och vet inte när jag kommer hem Du vill inte ta en fika en annan dag kanske?:)

 9. Pingback: underage «

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *