Bloggevent med The Body Shop!

Bloggevent med The Body Shop!

I Torsdags var jag även inbjuden att få ta del av The Body Shops sommarnyheter tillsammans med ett gäng underbara skönhetsbloggare! Är så glad att jag var på plats för vi hade en underbar eftermiddag/kväll ihop!

Självklart så bjöds det på en massa gottis!

Honey Bronze kollektionen finns redan i butik och består av Honey Bronze Shimmering Dry Oil 02 245sek (nyans 01 finns sedan tidigare) &  Honey Bronze Shimmer Lip Balm 95sek som är nyheter men även bronzing powder 175sek, Honey Bronze Lip Nectar 135sek,  Honey Bronze Brilliance Powder 195sek & Honey Bronze Bronzing Gel For Face 165sek ser ni på bilderna ovan!

Honey Bronze Shimmer Lip Balm ser ut som en liten bikupa, så söt!

Dessa Bronzing Powders finns i butik sedan tidigare men har bytt utseende, även dom har fått bikupa som mönster! Ser ni? :)

Spa Fit produkterna hittar ni också redan i butik och det är främst Spa Fit Firming and toning gel-cream massager 350sek (produkt två på bilden) som är det senaste tillskottet! Övriga produkter har funnits sedan tidigare. Spa fit toning concentrate 325sek, Spa fit Smoothing & Refining scrub 295sek & Spa fit toning massage oil 295sek. Dessa produkter ska alltså tona och forma kroppen och förhoppningsvis göra så någon cellulit försvinner! ;)

Fyra av The Body Shops bästsäljande ansiktsmasker har nu släppts i travel size förpackningar för 25kr styck! Jag har fått med mig alla fyra hem för att testa och jag tror att Vitamin C masken som är en mask med småscrubkorn kommer bli en favorit! ;)

Dessa två släpps i dagarna! En ansiktstvätt för morgonen och en för kvällen för oren hy. Tyvärr hade dom inte kvällsprodukten på plats för den hade jag väldigt gärna velat känna på, så fort en produkt innehåller ordet ”scrub” så blir jag jätteintresserad! haha!

Väldigt bra event och efteråt blev vi bjudna på 4 rättersmiddag på Hornhuset! Tack så jättemycket till The Body Shop och jag ser framemot att börja testa alla nyheterna! :)

6 svar på ”Bloggevent med The Body Shop!

  1. Är oljan litet som nuxe gyllene olja? Superbra med små satchels för ansiktsmaskerna så man kan testa innan man köper hela paketet.

    1. Svar till Maria: Jag har faktiskt aldrig använt nuxe så det vågar jag inte svara på men det känns som det är lite samma koncept!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *