Doftevent med Parelle Cosmetics!

Doftevent med Parelle Cosmetics!

I Torsdags var jag och ett gäng härliga skönhetsbloggare på ett doftevent med Parelle Cosmetics i Stockholm! Är väldigt glad att jag åkte dit för jag lärde mig massor om parfym! Parelle är Sveriges äldsta skönhetskedja (bildades 1962), vilket jag faktiskt inte hade en susning om eftersom jag knappt känner till Parelle, är det okej om jag skyller på att jag bor i Älvdalen? Det verkar inte finnas någon Parelle butik alls i dalarna så jag tror att det är anledningen att Parelle är för mig väldigt okänt. Namnet kommer från franska ”Pour Elle” som på svenska betyder ”för henne” (även om Parelle såklart även säljer skönhetspryttlar till killarna).

Vi blev bjudna på massvis med gottis, fick kika på ett gäng med parfymer och doftoljor.

Alexis hade en liten parfymskola med oss! Om bas, hjärt och toppnoter, myter när det kommer till parfym, hur man helst ska prova ut en parfym, animalistiska dofter som måste framställas syntetiskt etc. Så intressant och jag känner att det var så mycket information som var intressant så jag gör ett eget litet inlägg om detta senare! Ni kommer vilja läsa och lära er, trust me!

Beställer man från Parelle så får man hem en sån här fin kartong med produkterna samt prover! Vi fick med oss varsitt presentkort hem så vi ska kunna testa webbshoppen, ser verkligen fram emot detta och jag har redan spanat in en parfymen Big Pony Women Pink från Ralph Lauren som jag blev lite småkär i.

Tack till Parelle Cosmetics för ett bra och trevligt event och tack alla bloggisar som var där!

8 svar på ”Doftevent med Parelle Cosmetics!

    1. Svar till Alexandra: Nej men tack :D <3 Jag har inte doftat på den innan, glad jag gjorde det nu för gud så gott den doftade! :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *