Bloggresa med Daisy Beauty på Viking Grace – Del 1.

Bloggresa med Daisy Beauty på Viking Grace – Del 1.

Jag & Sara delade hytt och som ni ser så bodde vi rikigt fint! Och som ni ser så är Sara en liten spexare ;) haha! Så jäkla undebar tjej som jag haft så jäkla roligt med denna resan!

Vi började dagen med att Kicki välkomnade oss samt berättade lite om Daisy Beauty! Sidan Daisy Beauty innehåller cirka 2000 recensioner och det kommer ständigt nya recensioner! På Daisy Beauty så bloggar 8 stycken personer om smink, hår, naglar, mode! Och idag finns det cirka 6000 personer som prenumererar på tidningen Daisy Beauty!

Kicki berättade dessutom att Daisy Beauty läsare kommer kunna åka på en liknande resa som vi gjorde denna gången! 24h kryssning med Viking Grace, del i A hytt, Föreläsningar, Spabehandling (får ni göra samma som oss så var den lovley!), Buffélunch, 3 rättersmiddag, frukost och en goodiebag till ett värde av 1350:-! Läs mer om det här. Tro mig, ni kommer inte ångra er om ni åker! Det finns dock ett begränsat antal platser.

Kicki gick även igenom vårens trender och jag gillar att många trender håller i sig som jag älskar! Fiskbensfläta, Eyeliner i färg, Markerade bryn, Röda läppar och blå/turkosa nyanser på skuggan! Kommer bli en bra vår! :)

 

7 svar på ”Bloggresa med Daisy Beauty på Viking Grace – Del 1.

  1. Vad kul ni verkar ha haft!

    Och vilken fantastisk nyhet med läsarkryssningen! Det är ju bara attans att min mamma fyller 60 då… Det ska såklart också blir kul, men ändå…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *