The Body Shop lanserar 5 nya ansiktsmasker

The Body Shop lanserar 5 nya ansiktsmasker

The Body Shop

The Body Shop lanserar 5 nya ansiktsmasker Idag (23/8)  som dom lanserar med orden ”Superfood för huden”. Om dom är superfood vet jag inte riktigt än – first impression recensioner är på gång från mig! Vi kör en kort presentation av alla 5 ansiktsmaskerna innan mina first impression inlägg! Jag tror jag lägger mer krut på info om produkterna efter att jag själv skapat mig en uppfattning om dom så jag kan berätta om det var bullshit eller yey! ;)

The Body Shop
The Body Shop Chinese Ginseng & Rice Clarifying Polshing Mask

Man ska genast få en friskare lyster, jämnare yta och mindre intryck av porer. På lång sikt ska den minska intryck av ojämnheter i huden och en fräsch lyster.

The Body Shop

The Body Shop Himalayan Charcoal Purifyng Glow Mask

Ska direkt göra så att huden känns djuprengjord, porerna ska se renare och tightare ut samt att huden sa se jämnare ut. På sikt så ska huden se fräschare ut och kännas friskare.

The Body Shop

The Body Shop Ethiopian Honey Deep Nourishing Mask

Ska direkt ge känslan av att huden blir vårdad på djupet, blir smidigare och mer utvilad. På sikt så ska huden se mjukare ut samt ha ett minskat intryck av fina linjer.

The Body Shop

The Body Shop British Rose Fresh Plumping Mask

Ska ge ett direkt intryck av att huden känns mer fuktighetsbevarad, magiskt len, silkesmjuk och smidig. På sikt så ska huden få en daggfräsch (ja det är ordet The Body Shop har valt) lyster.

The Body Shop

The Body Shop Amazonian Acai Energising Radiance Mask

Ska på direkten göra så att huden ser uppfriskad ut och fräsch ut samt ge jämn yta och lyster. På sikt så kommer hudens yta se jämnare och finare ut samt att huden ska se klarare ut.

Dessa ansiktsmasker lanseras alltså idag (23/8) och en kostar 195sek för 75ml.

Känner mig mest pepp på Himalayan Charcoal Purifyng Glow Mask då jag har en förkärlek för djuprengörande ansiktsmasker! Dom där porerna som bråkar hela tiden alltså….:P

Återkommer med lite first impression recensioner redan imorgon hoppas jag!

2 svar på ”The Body Shop lanserar 5 nya ansiktsmasker

    1. Ja dom innehåller mycket alkohol och är nog inte så ”superfood” men min hud tillhör den mer tåliga (thank god) så ska testa igenom alla och se om det är någon av dom som jag fattar tycke för :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *