The Body Shop Ultimate Julkalender Lucka 6, 7 & 8!

The Body Shop Ultimate Julkalender Lucka 6, 7 & 8!

_MG_5445 _MG_5446

Känner mig tråkig som inte bloggade på hela helgen men tyvärr så har jag befunnit mig i total pmds koma så nu får ni mina 3 senaste luckor från min The Body Shop Ultimate Kalender i samma inlägg! :) Bakom lucka nummer 6 fann jag denna lilla gobit! Vitamin E Cream Cleanser i 60ml format! Jag har inte testat denna tidigare och det är väl klurigt att recensera något jag inte kan prova i flera veckor men denna kommer helt klart vara riktigt bra att ha med sig i necessären! :) nöjd med lucka 6 alltså! :)

_MG_5451 _MG_5455

Bakom lucka nummer 7 hittade jag denna Moringa Beautyfying Oil som är en olja som fungerar både till kropp, ansikte och håret! Jag föredrar dock The Radiant Oil som ingår i Wild Argan Oil serien till håret då den gör underverk på mitt hår och har en spray applicering (guldvärt!). Grymt generöst med en fullsize produkt av denna och jag kommer främst använda den som kroppsolja! Bra lucka även den 7:e alltså!  :)

_MG_5456 _MG_5463

I lucka 8 hittade jag favoritprodukten Vitamin C Microdermabrasion och Vitamin E Sink-in Moisture mask i provform! Dessa kostar 25sek på sidan och är perfekt om ni vill prova på innan ni eventuellt köper en full-size produkt! Jag önskar Vitamin C Microdermabrasion var en full-size för i loooove it! ;) Jag har skrivit om den tidigare här.

Jättebra lucka 8! Jag fick stor lust att faktiskt ägna kvällen att att exfoliera och lägga lite ansiktsmask! ;) Tänk att jag blev så nöjd med 3 luckor på raken tack för det The Body Shop!

*inlägget innehåller annonslänkar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *