Recension: Wet n Wild Eye Liner ur Fergie kollektionen!

Recension: Wet n Wild Eye Liner ur Fergie kollektionen!

_MG_5436_MG_5318

Min senaste Eyeliner favorit är Wet n Wilds On The Edge Creme Liner (Hos Nelly heter den dock Lasting Drama Cream Liner så jag är lite förvirrad över namnet?) som ingår i Fergie-kollektionen! Jag hoppas verkligen att detta är en produkt som inte kommer försvinna ur sortimentet! Den har en krämig konsistens, torkar bra på locket, sitter verkligen hela dagen, enkel att applicera, går enkelt att tvätta bort med eyemakeupremover, riktigt grym svärta och den kostar bara 79sek och då ingår en pensel man kan applicera med! Den borde ju dock finnas att köpa utan pensel, känns ju lite onödigt att få lov köpa produkten med pensel en gång till! Penseln som följer med är helt ok och jag har i alla fall lyckats använda den utan större problem :)

Eftersom jag har djupt sittande ögon (tittar jag rakt fram så syns inget av mina ögonlock) så är det ett måste att en eyeliner är vattenfast på mig annars har den snart kladdat ut sig över hela locket, typ, och denna sitter verkligen från morgon till kväll! Jag är grymt imponerad av hållbarheten!

Betyg: 5/5
Köpa igen: Given favorit så yes!
Finnas att köpa här: Lyko.se, Eleven.se & Nelly.com har den bland annat för 79sek

*inlägget innehåller annonslänkar

6 svar på ”Recension: Wet n Wild Eye Liner ur Fergie kollektionen!

    1. Åh men då är nog denna värd ett försök faktiskt! Har fungerat såååå bra åt mig! Är faktiskt grymt imponerad över mycket i Wet n Wilds sortiment!

  1. När du ändå skriver om eyelinern, har du testat lacken? Jag blev glatt överraskad måste jag säga! Lacket ”velvet lounge” var täckande på första lagret och har suttit jätte bra, inte chippat alls, jo lite men jag var klantig :P Varit lite anti deras lack sen ett tidigare jag testat som var jätte skirt.. Men jaa, jag blev kär i de röda underbara lacket <3

    1. Dom har ju jättemånga fina glitterlack just i Fergiekollektionen! Dom gillar jag och Party of five glitters är ju ett bra budgetlack att göra vilket lack som helst lite festligt :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *