The Body Shop Vanilla Pumpkin Limited Edition

The Body Shop Vanilla Pumpkin Limited Edition


The Body Shop Vanilla Pumpkin

The Body Shop bjuder på en sötchock till Halloween! Den är riktigt riktigt sötsliskig i doften, så pass att jag faktiskt inte riktigt fixar att använda denna! Doften förklaras så här ”Dofter av pumpa och vanilj från Madagaskar med inslag av tonkaböna, hasselnöt och lönnsirap.” Jag smörjde in armarna och händerna för 1 timme sedan och känner fortfarande den söta doften från dessa, funkar inte för mig! Är man doftkänsligare än mig är det nog nästan snudd på huvudvärk.

Hade jag haft dessa produkter i min hand för några år sedan hade jag nog skrikit halleluja över dessa toksöta produkter men idag, nej. Sorry The Body Shop men jag ser nog mer framemot juldofterna!

Serien innehåller fyra produkter: Handkräm 50sek, Body Butter 185sek, Shower Gel 70sek & Shimmer Mist 125sek och ni hittar alla produkterna här.

Ett svar på ”The Body Shop Vanilla Pumpkin Limited Edition

  1. Jag sniffade på de här på Daisy Beauty-eventet på TBS i förra veckan, och tyckte att de luktar gott i små doser, men jag skulle nog inte heller palla att verkligen smörja in mig med dem. Det blir bara för mycket, och jag vill nog inte gå runt och lukta godis…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge