[ Borgvattnet. ]

[ Borgvattnet. ]

Jag vill åka till Borgvattnet och sova över i prästgården som det sägs att det spökar i. Har velat åka dit i flera år och har flera gånger planerat att åka dit men det blir aldrig av. Skit tråkigt! Det hade nog varit jättekul att hyra hela huset och åkt dit med ett gäng vänner för en övernattning! :)

Någon som varit där?

17 svar på ”[ Borgvattnet. ]

 1. Japp, har varit där varje sommar sen jag var liten. Faster och farbor har hus bredvid och massor av spökhistorier från spökhuset…

 2. åh, vad spännande det verkar! :D Jag har nyss kikat in på hemsidan och läst om allt mysko. Jag själv tror ju inte på saker förens jag ser dom, så det kanske skulle bli ett fint bevis för att det finns övernaturliga saker ;) Haha.

 3. Hua skulle jag aldrig våga :) Exets morföräldrar bor i gamla tjänstebostäderna till en herrgård. Där sägs det spöka. Hans mamma har råkat ut för att någon lyfte fotänden i sängen mitt i natten. Kan säga att jag sov med ansiktet mot väggen när jag var där och det var inte tal om att gå upp på toaletten ;)

 4. Svar: Eller hur.. Nä, jag blev jättetaggad på att åka dit. Kanske ett äventyr till sommarlovet ;) Om man bara lyckas samla ihop ett gäng blir det ju inte så dyrt heller :)

 5. yes de har ja :) har diplomet hemma hehe! haft ganska mycktg kontakt me hon som har det också.. skrev ett reportage om det för ett tag sen :) Dock redan fullbokat varje helg tills september redan hörde jag nu för 2 månader sen :)

 6. Min svärmor har varit där, lite mysko grejer hade det hänt.
  Och sambon ska dit i Augusti, jag vill inte följa :P

 7. Men usch vad läskigt haha. :P

  Angående att festa.. nä man har väl blivit för gammal höhö ;)

 8. Coolt ställe!.
  Synd bara att de är fullbokat på allahelgona i 12 år framöver. :( Då de ska vara som värst. Men att få ett diplom är inge svårt. :)

 9. Jag va där med klassen då jag gick i femman.
  Tyckte inte det hände nåt märkvärdigt faktiskt.. mest sånt som man själv hittade på i skallen så att säga… man vet ju hur det va när man va i den åldern, tyckte man hörde och såg saker överallt :P

 10. fast iofs allt me sånt där e ju spännande iaf. Blev tvärsugen att åka dit nu bara för det,.. se hur det är i det vuxna livet så att säga ;P

 11. shit, är du seriös!! usch fyffaaan… jag har då sätt konstiga saker men ja skulle nog aldrig vilja åka till ett sånt hus,, men asså.. vadå, står huset öppet eller asså är dörren olåst eller så?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *