börjar bli sugen.

börjar bli sugen.

Fotograf: Tobias Fischer. Makeup/Hår: Hillevi.

Jag börjar känna mig sugen igen. Jag ska unna mig lite nya roliga kläder och försöka trimma musklerna en gnutta.  (läs hitta igen dem igen) Vältränad blir jag aldrig utan jag får hålla in magen istället ;) hihi! Sen ska jag bara hitta mig lite kunniga fotografer som vill föreviga mig på bild återigen. Tony Klintasp i Falun har däremot inget val ;)

Jag har verkligen inte haft någon lust till att modella senaste året då jag mått lite upp och ned men nu ska jag ge det hela ett nytt försök och göra lite TFP för skojjs skull :)

15 svar på ”börjar bli sugen.

  1. Uscha trimma muskler låter farligt. Jag har helt och hållet legat på latsidan under våren och har ingen som helst inspiration för att träna =/

  2. Ja det tycker jag verkligen är en bra idé. Tycker att du är så himla fin och blir jättebra på kort! Det vill iaf jag se mer av! :)
    Kram Tove-Li

  3. Det låter bra, upp med kämparglöden, smurfen! Du är vacker och det fixar du. ”Dra in magen Britta”, så löser sig allt. Och du behöver inte ens göra det. Skönhet kommer inifrån, eller hur? :D

  4. Tycker jag är en bra ide för du blir riktigt bra på bild gums! :D Får se hur resultatet blir från min photoshoot. Dock halvgrät jag nästan när jag såg bilderna ;( Heffaklumpen själv..

    Jag har en skön låt som är flera låtar / mixar i en och samma. Vissa är bättre än andra men kan sända över lite låtar till dig via msn när du är online :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *