Depends sommarlack.

Depends sommarlack.

Nu är Depends sommarlack snart i butik och ovan ser ni mina favoriter! Nr 54, 198 & 199 kommer jag helt klart leta efter i butik! :) För 25kr styck så blir dessa lack dina!

Vilken nyans är din favorit? :)

24 svar på ”Depends sommarlack.

 1. Jodå, jag fick tre stycken, har inte hunnit med att testa alla än. Men den jag skrivit om var riktigt bra, så jag tror att när snålheten i mig har lagt sig så blir det nog en sån :P
  Den från Lumene var ju billig, men jag blir fet i pannan av den =/

 2. Hej! :)

  Jo, det hjälper ett tag. Men då biter jag bort nagelacket istället och sedan om jag inte har tid att fixa dem igen så hinner jag bita av dem. Haha, det är ju så fruktansvärt okvinnligt att bita på naglarna.

  Jag tror att mitt problem är för att mina naglar är så mjuka. Har du något bra tips på hur man får dem starkare? :)

 3. Ja, jag kommer att pricka av allt eftersom. Hoppas på att kunna pricka av flera punkter inom 2-3 månader :)

  Resorna och tjejmiddagen utan barnen lär nog aldrig bli av. Inte heller blir nog resan till Kreta med barnen av. Min dotter vill så gärna åka till Grekland och jag med, åkte ofta till Grekland när jag var ung.

  Fast vem vet… ett mirakel kanske sker.

 4. Jag TROR att jag ska sluta tidigt den fredagen, typ vid 13… men jag ska kolla upp det på jobbet imorgon så återkommer jag =) Vore ju tokigt skoj =)

 5. Du är så välkommen så :)
  Sen är ju frågan bara vilka andra (fotografer) som också slutar tidigt, eller är lediga den dagen?

 6. Måste iväg nästa vecka och införskaffa dessa färgerna. :) Just nu har jag mest bara mörka färger och de passar bättre till hösten.

  Sv: Ja, visst är det kul och renovera… men det roligaste är när det är helt färdigt. :) Just idag orkar jag inte fortsätta med sovrummet… så det får stå lite stilla idag. Jag skyller på det väldigt fina vädret som är här nere idag. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *