Bra att gå upp tidigt!

Bra att gå upp tidigt!


Idag har jag verkligen hunnit med mycket! Jag har varit på en väldigt intressant kurs på jobbet mellan 8-10 och efter det så gick jag och tränade på en gång! Väldigt klokt gjort av mig ;) Är ledig på torsdag igen så tänkte gå och träna tidigt då med! Risken att det är människor där då är mindre = bättre för moi ;) Sen har jag hunnit med att duscha, äta samt titta på två avsnitt med Ebba & Didrik ;) hihi. Tänkte gå ner och titta på ett till och sminka mig undertiden! ;)

Tänk så mycket roligt man hinner med om man bara får arlset ur sängen på morgonen?! :)

14 svar på ”Bra att gå upp tidigt!

 1. Härligt att du kommit igång med träningen :) Måste också börja träna snart. Har du lust att byta länk med mig? Har ju iofs redan din länk på min sida men du kanske vill vara snäll och länka till mig trots att det inte blir ett regelrätt byte :P Bara om du vill så klart :)

  Ha det gött!

 2. Visst är det skönt att man känner att man hinner med när man kliver upp tidigare? För några månader sen så sov jag alltid kvar när min man åkte och jobbade. klev upp runt 11-12. NU kliver jag upp runt 7. Otroligt skönt :)

 3. Svar: Det gick bra tillslut. Men jag hatar att dem ställer massa frågor och väntar sig ett svar. Inte det lättaste att svara när man har två händer och massa verktyg i munnen.

  Ps. Gaaah, kan du lära mig hur man blir så där bra på kort?

 4. av någon anledning är det mycket skönare att träna när det är mindre folk.

  men när man tränar gruppträning så får det gärna vara full grupp…hm… :)

 5. Vet inte om mitt "tack" kom fram förut så jag skriver igen.

  "Tack" ;D

  Jag haaaatar att få upp ärslet ur sängen på morgonen..är allt annat än en morgonmänniska…blääää

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *