Mario Galaxy.

Mario Galaxy.

Tidigare så har jag ju köpt ett Wii på Siba med presentkort från Gratisbio. Nu har jag gjort av med ett till presentkort på Siba som jag fått från Gratisbio. Jag köpte Super Mario Galaxy! :) Jag använde dock bara ett av presentkorten så jag fick lägga ut 50:- själv ;) haha. Riktigt roligt spel så jag tycker jag lade presentkortet på helt rätt pryl! :) Jag har även 200:- kvar på Siba så det får väl vara bidra till nästa köp av någon rolig Wii pryl! :D gratisbio är sjukt bra grejjor! ;)

Ser ni att det står 3+ på fodralet till spelet? Antingen är jag riktigt kass på Wii eller så är 3 åringar jäkligt bra ;) För så enkelt tycker jag inte att det här spelet är! :P Men det är sjukt kul! :D Får ni chansen så testa det! :)

23 svar på ”Mario Galaxy.

 1. Är nog mer hur lämpligt det är för barn :) Och mario brukar ju inte direkt ha några våldsamma scener, haha!

  Fasiken, jag älskar mario.. ångrar att jag köpte mitt ps2, eller nej det gör jag inte alls.. singstar är ju grejt :) vill ha nintendo! :) haha

 2. sv: Det är jag som har tagit bilderna men HON som är modellen ville inte att hennes namn var med men bilderna var det inget problem med. Jag har ett dokument med hennes namntäkning på för våran överänskommelse så lägg av nu snälla.

  ps, grattis till Mario Galaxy

 3. Passande me batman tröja o ett barnspel då :P Iofs så e väl det mesta med mario roliga spel sen vilken ålder det e på dom ska man väl inte haka upp sig på =) Huvudsaken är väl man har kul..

 4. Nej det liggernog mycket i det.

  Jag skulle vilja vara med på en ritig plåtning någon gång, både för mitt fotointresse och för att se hur en modell agerar :D

 5. Ja, min nörd till sambo berättade för mig att det var åldern..jag blev helt förvånad..tycker inte att 3-åringar kan spela sånt…men världen är stor. ;)

  Kraam

 6. hehe.. tänkte testa! Har aldrig varit med i någon sån här tävlin så man kan ju inte mer än prova;)

  Jo de e fint! Har dock lite tråkigt nu på dagarna när man inte kan göra så mycker mer än att sitta still, plugga och blogg! Sj då ??

  kram

 7. hahahahahaha ja har oxå maria galaxy..! o jag trodde faktiskt oxå att det var ålder hahaha.. Men jag ser att malin har svarat att det var svårighetsgraden!! hahah =) i vilket fall som hellst så är det ett superkul spel! lagom svårt =) kram

 8. Hej!

  (smiter in via Therese (operfekt) sida och tjuvkikar lite titt som tätt – gillar din blogg.

  Men det var inte det jag egentligen ville ha sagt. Tänkte bara tipsa dig om en grej gällande wii: Via spelet Zelda kan du göra så att du på ditt wii kan spela brända spel – bara tanka hem spel, bränna ut på dvd(minus)skiva och spela på. Då kan du göra annat för vinsten att köpa mario galaxy (som för övrigt är sjukt skoj) ;P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *