Bright Mahogany.

Bright Mahogany.

Idag har jag inhandlat en ny hårfärg, samma märke som sist men snäppet rödare nyans :) Vi får se hur denna fäster sig på mitt hår! Får se om jag orkar slänga i den ikväll eller om det blir imorgon förmiddag :)

6 svar på ”Bright Mahogany.

  1. Min mor hade i princip lika mörk hårfärg som dig och köpte just den här färgen.
    Resultatet…..? Ja det va knappt märkbart. Bortkastade pengar!…
    Hoppas allt e bra annars =)

    1. Men har man mörkt hår, som mig, så måste man göra en avfärgning först :) Jag färgade håret för några veckor sen och det var bara min utväxt som fick en röd nyans pga av att jag tonat håret mörkt så otroligt många ggr förut i mitt liv så det funkade helt enkelt inte på håret :P Men med en avfärgning innan sen så gick det :)

  2. oooh… kommer inte på nått märke nu. men jag tror det är ett av dom större märkena. Ingen aning, Kan däremot ta reda på det, Ska nämligen handla hårfärg imorogn, så då kan ja slänga ett öga på vad de e för märke!! =) Det är ju så svårt att hålla ett rött hår, riktigt rött! De blir ju så lätt matt, så därför råder jag dig till toning och schampot! =) DE bääästa! =)

  3. Den har jag testat :) fast diret efter blondering typ men färgen försvann lika fort som vanligt… så himla trist! Det är grymt snyggt med rött!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *