Recension: Loreal Lash Architect 4D.

Recension: Loreal Lash Architect 4D.

Om produkten: För första gången har L’Oréal tillsatt 4D-fibrer i formulan som är smidiga samtidigt som de är osynliga. De ger struktur åt dina fransar och framhäver dem utan att stelna eller klumpa. Fransarna får volym, förlängs, böjs och byggs upp och din blick får djup och intensitet från alla vinklar. Den är särskilt utvecklad för att ge en falsh lash-look. Den nätta, ergonomiska borsten gör det lättare att komma åt varje enskild frans, till exempel de minsta fransarna i ögonvrån. Borsthåren är jämnt fördelade, för jämn applicering och intensiva fransar utan klumpar.

När jag först såg borsten så tvekade jag ganska mycket till denna mascaran då den såg väldigt kletig ut! Mascaran såg redan väldigt klumpig ut på borsten (kanske för att det är en fibermascara?) men jag tycker den ger ett riktigt bra resultat, bra volym och längd och den är väldigt enkel att jobba med! Tycker mina ögon blir fantastiskt fina med denna ;) Jag upplever det dock att försvinner mascaran successivt under dagen så i slutet av dagen upplever jag fransarna ganska tråkiga! Mascaran lägger sig dock inte under ögonen eller smular så vart den tar vägen vet jag inte. Den är även ganska enkel att tvätta bort med enbart ljummet vatten. Så kort och gott kan man säga att jag faktiskt gillar denna mascara!

Pris för denna är 169kr på ett cirka och ni hittar den hos kicks, åhlens etc.

8 svar på ”Recension: Loreal Lash Architect 4D.

  1. Jag har också skrivit om den, men jag gillar den inte alls, det blir bara en stor enda gegga av alltihop, den är omöjligt att applicera utan att det blir kladd brevid, synd för man sabbar ju ögonskuggan när man ska ta bort kladdet. Gillade verkligen den gamla Lash Architect i grå hylsa.

  2. Gud vad bra att du la upp en recension om den där masscaran, ska köpa den nästa vecka och då äre bra att nån talar om om den funkar kanon ;)

  3. Hihi har fortfarande inte hunnit använda min mer än en gång. Ska bli intressant att se vad jag tycker om den. Har läst både och om mascaran… senast var nog hos Ninni.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *