22 svar på ”by myself.

  1. Men Cecilia! Superbra!!! Åh, vill också ta självporträtt snart. Ska bara hitta liiiite tid…. suck! :( Ser apbra ut! :) Krävdes de mkt planering & tid bakom? :)

    1. Svar: Nej jag bestämde mig typ när jag vaknade att jag skulle fota mig själv. Tog porträtten mot grunden till huset och med naturligt ljus och självutlösaren på kameran :P Var många som blev oskarpa som tusan och det var inte lätt att lyckas träffa mig själv alla gånger ;) Ingen av bilderna är beskärda faktiskt utan dom blev fångade sådär…den andra är ju lite udda but i like it :)

  2. Bara att hojta till så försöker vi boka in en foto-dejt! (OCH vi måste ju ta en film-mys-kväll eller fler snart också! :) Har massor av filmer i hyllan som jag inte tittat på än (och ännu fler som jag mer än gärna ser om ;) Allt möjligt, drama, komedi, skräck osv osv ;)

  3. Såg dem på fejjan, sketasnyggt! :D

    Och vad komiskt att det var så olika med prellarna när du konfirmerade dig då? Haha. Vi hade två stycken fast alla grupper var sammanslagna. Skoj det med. Jag älskade konfirmationen ^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *