Gud så jag längtar!

Gud så jag längtar!

Fotograf: Joachim Bago.

Just nu sitter jag och försöker planera plåtningar inför en fototräff som jag ska på sista helgen i Maj :) Det är en träff som fotografer, makeupartister, modeller och fotointresserade träffas och kort och gott gör en massa plåtningar tillsammans :) Eftersom jag brukade modella, är makeupartist och gärna leker amatör fotograf så kommer jag få fullt upp den helgen. Egentligen hade jag tänkt göra max 2 sessioner per dag (vill ju hinna ta det lugnt och umgås också) men verkar som om jag kommer försöka klämma in 3 sessioner. Jag kommer både modella och sminka först och främst men hoppas hinna fota en modell också! Så för att jag inte ska ta på mig för mycket att göra så försöker jag göra ett schema så jag ser på ett ungefär när jag ska göra vad och med vem :) Roligt Roligt!! :D

Min fredag är den enda dagen som är färdigplanerad än så länge och då kommer jag göra en session med Kristin Lundberg som modell/makeupartist :) Sen ska jag sminka om mig själv inför en session med Ann Kykyri samt sminka en modell för Marcus Löfdahl :) Sen kommer jag nog vara så slut så jag stupar i säng ;)

Känns som jag kommer ha en grymt rolig helg och jag kommer få många nya bilder av mig själv och nya bilder till min mua portfolio! :) Känns dock som helgen kommer vara för kort…jag vill ju göra massor massor ;)

2 svar på ”Gud så jag längtar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *