Casting ikväll + portfolio.

Casting ikväll + portfolio.

Yes då ska jag på casting ikväll för en reklamfilm. Jag gissar på att det är många som ska på castingen och eftersom jag inte har någon tidigare erfarenhet av reklamfilm så tar jag det hela med en klackspark. Jag är redan jättenöjd över att dom ringt och varit intresserade av att ha dit mig. haha :) Det är i alla fall sjukt bra betalt och en superbra merit så jag håller tummarna för mig själv men jag törs inte hoppas för mycket :)

Anders är värsta supersnäll och ska hjälpa mig att printa lite bilder så jag kan ta med mig en portfolio ifall dom vill se saker som jag har gjort tidigare. Bra att ha med :) Bilden i detta inlägget printade han igår så den ska få följa med i min lilla portfolio ;)

Känns så himla spännande att det börjar hända saker för mig. Jag har reklambilder ute i flera olika tidningar och castings på G. Dessutom börjar jag få inbjudningar till roliga event och bloggträffar genom bloggen. Så jäkla lovley!

Skönt att min svacka är över ;)

20 svar på ”Casting ikväll + portfolio.

 1. Gud vad skönt att höra att du är back on track :D Lovely !

  Och ännu roligare att höra att du ska på casting. Då får vi kanske se dig på TV snart ;)Om du får jobbet dvs. men dte ska nog inte bli så svårt för dig…

 2. Grattis åt framgången! Kul att du börjar komma igång nu! :D Jag håller tummarna för dig ikväll! :) Eller ja EN tumme håller jag iaf för två betyder ju otur.. ;P thihi

 3. Ja nu vill jag se ett inlägg med de bilderna som du valt att ha med i din portfolio :)

  Kul att höra att det börjar gå bra för dig igen :)

 4. Åh, vad kul och spännande! Den där bilden kommer nog att göra sig perfekt i din portfolio, den är ju hur grym som helst! Åh, så vackert.

  Känner lite samma sak, att det börjar gå frammåt här också på min lilla karriär, som verkligen är i startgroparna då jag har börjat få lite små fotojobb – alltid kul. :)

 5. Oj vilken fin bild, gillar verkligen miljön och sättet du uttrycker ditt ansikte på, loove it! ha en trevlig helg :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *