Jag blir visst kvar en dag till.

Jag blir visst kvar en dag till.

Jag & Anders tog och släpade med oss all min packning till tunnelbanan. Vi gick på tunnelbanan mot Ropsten och åkte in mot T-centralen. När vi väl hade kommit till Slussen(?) så ringer min mobil och det är ett Stockholmsnummer som ringer. Först tänkte jag inte svara eftersom jag inte gillar när det ringer från nummer jag inte känner igen. Men jag svarade och i andra änden var det en kille som undrade om jag ville komma på casting för en reklamfilm.

Jag tänkte verkligen, vad är oddsen? Här är jag på väg att åka hem och så ringer dom om en casting som ska hållas imorgon! Och jag som varit så självsäker och redan köpt en tågbiljett som jag inte skulle kunna lämna tillbaka. Jag skulle ju hem liksom! Eftersom jag inte hörde speciellt mycket av vad han sa med alla människor omkring mig så bad jag honom att maila mig lite uppgifter så skulle jag läsa det så fort som möjligt.

Väl på T-centralen var det cirka 20 minuter kvar innan mitt tåg skulle gå och jag & Anders irrade runt som två hönar för att hitta en dator, ni vet dom där "19/h" datorerna som står här o där. Men självklart så funkade inte själva maskinen som man betalar och får en kod av. Anders försökte läsa mailet genom hans mobil men det gick inte.

Jag ringde i ren panik till min mamma på jobbet som fick logga in på min mail och sedan återkomma till mig. Mamma ringde upp och berättade kortfattat vad som stod i mailet. Jag ringde sedan upp numret som dom ringt mig från och frågade om tider för castingen.

Jag bestämde mig för att inte åka hem utan istället åka tillbaka till Anders för att sedan gå på Castingen imorgon om det nu inte är några problem med en annan sak. Jag får helt enkelt se vad dem säger och är det ok för dem så kommer jag åka dit imorgon.

Sen får vi se om det blir tåg hem imorgon (om jag hinner med något) eller om jag helt enkelt lånar Anders bil hem till Älvdalen och kör tillbaka den i helgen. Blir ett jäkla rännande på mig ;)

Så förhoppningsvis ska jag på casting imorgon till en reklamfilm. *håller tummarna*

24 svar på ”Jag blir visst kvar en dag till.

  1. Åh ,vad spännande! :) Jag håller tummarna sötis! Hoppas även att du kommer ur din svacka snart, jag vet hur det känns :( [kramar håårt]

  2. Såg en reklam bild på dig idag i tidningen pralin, kände igen bilden från din blogg, de var ju den bilden på dig när du är full i färg:) mkt fränt.

  3. Men guud så spännande gumman!! :D va bra att du stannade. Jag tvekade som fan den gången jag skulle vara med på dolce vita.. men tillslut efter massa övertalning stanande jag …. o ja, hade ja inte gjort de så hade jag nog inte gjort nåt av det som jag gjort, o inte träffat R heller ;) så kan de gå.

    Man ska absolut ta chanser som kommer!!

    Lycka till!! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *