Christian Dior VS. Helena Rubinstein.

Christian Dior VS. Helena Rubinstein.

Jag har alltid varit en Diorshow tjej men sedan fick jag höra att Lash Queen från Helena Rubinstein kunde mäta sig med Diorshow så fick jag ju givetvis lov testa Lash Queen! Sagt och gjort! ;) Jag har använt min Lash Queen Feline Blacks några veckor nu och innan har jag som sagt alltid använt Diorshow.

Lash Queen Feline Blacks – Jag köpte den för cirka 280-290 kronor på Åhlens – Den finns säkert billigare i någon webbshop! De tre första gångerna jag testade den så kände jag faktiskt ”åh nej, jag har slängt pengarna i sjön!”. Jag upplevde den som att den enbart gav färg och ingen som helst volym. Men efter några dagars användande så blev den bara bättre och bättre! Den ger bra färg, bra med volym, den klumpade sig inte en endaste gång och den sitter bra! Denna mascara har en mycket mindre borste än vad diorshow har vilket säkert många tycker är ett stort plus. Den blir inte lika osmidig att applicera.

Diorshow Blackout – Denna köpte jag för 250:- i en butik i Mora. Jag har alltid älskar Diorshow och det gör jag än. Den är värd varenda krona verkligen. Sjukt bra volym, massvis med färg och den sitter bra. Dock tycker jag att den kan klumpa sig ibland. Jag har inget emot den stora applicatorn utan jag gillar borsten starkt. Jag uppfattar det själv som att denna mascara ger liiiite mer volym än vad Lash Queen gör.

Jag tycker dock att det är ett jämt lopp mellan dessa två mascaror. Det som skiljer verkar mest vara priset, borsten och att jag uppfattar det som att Diorshow ger aningens mer volym på fransarna – dock tycker jag den klumpar sig ibland.

16 svar på ”Christian Dior VS. Helena Rubinstein.

 1. Jag gillar också Dior Show och har använt den en tag, tycker den är klart bäst av de jag testat.

  Tack gulliga du för utmärkelsen!

  Kram

 2. Jag som också har för lite ögonfransar (främst för ljusa och för glesa…längden går an) kanske ska prova en dyr en och se om de lever upp till förväntningarna. :)

 3. Jag har aldrig provat en dyr. ;)

  Imorrn kanske jag köper en i julruschen..ska försöka köpa lite billiga julklappar imorgon.

  Puss och kram

 4. Jag har ALLTID använt dior ultimeyes…men sen när jag kom hem från Turkiet o skylle köpa ny…DÅ HAR DEN UTGÅTT ur sortimentet,snackaom ledsen jag blev…

  Diorshow använde jag först,men VARENDA flaska jag köpte gick sönder så jag la ner den helt å hållet…bara skiit!

  Men själva mascaran e bra,och borsten vänjer man sig vid.

  Plus att den luktar lite gott,har du tänkt på d?

 5. du e söt du:) jag använder diorshow jag med…men just nu diggar jag faktiskt den vi fick på blog awardss:)

 6. Vad kul med recension!

  Jag använder kanebo 38 just nu, men jag läste om en mascara som kallas "fiberwig" i en tidning. Den ska jag testa nästa gång, den verkade bra =)

 7. Ja d e alltså den här delen i öppningen som 'skrapar av' mascaran från borsten som lixom lossnar o fastnar uppe i locket..så hela borsten kommer ut me en hel kladdig klump av mascara…

  Skit irriterande!

  Utav 3 flaskor så har 3 gått sönder,så jag gav upp!

 8. Lash Queen är min favvis. Har testat Diorshow, men den passade mig inte alls. Jag gillade inte borsten, och så stog jag inte ut med hur den luktade. Använder andra produkter från Dior son jag älskar, borstar tillexempel, och foundation. HR har förövrigt väldens bästa och mest prisvärda concealer, en stor tup för 300kr, som räcker en evighet och blir sjukt snygg och naturlig, men täcker bra..

  ..nä nu ska jag sluta! Kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *