Fota ala Dita Von Teese.

Fota ala Dita Von Teese.


bild.

Jag har länge velat plåta i pinup stil / Dita von teese stil och nu tänkte jag få tummen ur och leta igen rekvisita samt någon fotograf som jag tror kan ta riktigt bra bilder i denna stil. Lättare sagt än gjort! ;) Vart hittar man snygg rekvisita? Någon som har koll? Det mesta kostar ju även lite money…;S Och sen ska ju någon bra fotograf vilja fota alltihopa TFP helst eftersom det enbart kommer vara bilder till  min portfolio.

Jag har verkligen legat på latsidan när det gäller modellandet på senaste ;S

32 svar på ”Fota ala Dita Von Teese.

 1. SVAR: Naee. Det har vi inte. :/ Men har ringt till massa hotell. Hittade ett tillslut. Men det är fullt över allt… :/

 2. ajaj, du får ta tag i det igen :D rekvisita måste man ju typ köpa, men om man inte smutsar ner det kan man ju lämna tillbaka det ;P. pinuppstil e kul :D har jag fotat 2 ggr typ :D haha.

  I knoow :D. finns så sjukt mkt här :D

 3. ja, det gäller att ha tur om man ska få tag i bra riktigt billiga saker på tradera.

  Lycka till med letandet i alla fall och hoppas att du hittar det du söker.

  Skulle nog bli jätte fina bilder i alla fall. :D

 4. Gå in på http://www.garaget.org och leta på en frän hotrod/ratrod och fråga ägarn om han ställer upp med bilen om han får lite bilder från sessionen.

  Klockren rekvisita. Hoppas verkligen du får tummen ur när det gäller detta. Skulle vara kul att se dig i den stilen. Gillar den skarpt! :)

 5. åh, i love dita von teese :) hör med några stylister, eller andra modeller som brukar fota det temat om du inte kan få låna från deras garderob :)

 6. Guud hon är så himla vacker, där har vi en kvinna som är så jäkla snygg i hennes bleka hudton :) älskar verkligen henne.

 7. Jo de e ju en smula segt! det borde finnas inställningar så man kan ta bort allt snack & pauser & skit! :) ska du gö nå skoj i helgen då?

  kram

 8. Har ingen aning, men sådana "burlesque"-bilder är fräcka. :)

  Go for it!

  Svar: Nae, jag har ju inte så jättemånga bilder…men men. :P

 9. Jag hade hjälpt dig, om jag inte redan hade lovat bort mig så mkt, sminka skulle ja kunna hinna om du vill. Du skulle passa temat jättebra. men jag tycker mig ha sett en annan plåtning med dig när du har en korsett, kan du inte använda dig av den, ett par stayups och enn par snygga pumps?!

  Kram!

 10. Nu bor ju inte du i Stockholm men om du kanske skall hit eller rentav plåta här så finns ju Beyond Retro, där hittar du ALLT till en sådan plåtning. Du kan säkert låna ;=)

 11. Både H&M & Lindex har ju fått in massvis av snygga bustiers, stay-ups och negligéer i pin-up-stuket. Kika in där vetja, särskilt dyra är de ju inte heller!

  Angående rekvisita så fungerar ju det alltid med en säng, släng på ett schysst glansigt överkast och massor av kuddar, eller kolla om någon du känner har en gammaldags schäslong! :)

  http://CherryCheek.blogspot.com

 12. Älskar pinup tema på modellbilder, men bara om det är bra gjort. Du har ju lyckats få till alla andra teman du har gjort så du skulle klara av att få pinup temat att inte se billigt ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *