Ciaté Doll House – Baby Doll & Paper Doll!

Ciaté Doll House – Baby Doll & Paper Doll!

Tidigare så har jag bloggat om Ciaté Doll House collectionen som släpptes för en tid sedan och jag har fått hem två av lacken för att testa! Och nu vill jag ha hela kollektionen eftersom jag verkligen gillar finishen på dessa två! Dessa söta pastell lack ska ju ha en porslin-finish och jag tycker det blir lite matt finish som är jättefin! Det vita paper doll blir nästan som tippex på naglarna vilket jag gillar! Hade ni en Tippexperiod när ni var unga? I did, haha!

Båda dessa faller mig verkligen i smaken, men Paper doll tycker jag är lite coolare än söta Baby doll! Jag har tre lager på bilden och jag tycker att båda lacken var lite småkluriga att få jämna men otroligt snabb torktid så tre lager var inga problem!

Bara jag som fallit som en fura för Doll House Collection? Finns fortfarande att köpa på eleven.se för 219sek – limited edition så vet inte hur länge dessa söta lack säjs dock!

Short translate: Bady Doll & Paper Doll från Ciaté doll house collection is so cute! Limited edition.

*annonslänk till eleven.se

5 svar på ”Ciaté Doll House – Baby Doll & Paper Doll!

  1. Jag fick hem doll face. Tyckte den var JÄTTE svår att få jämn. Blev en fail vid första försöket…. Ska försöka igen för dom är verkligen fina.

    1. Svar till Liselott: Gör igen! Det såg ut som skit till lager tre åt mig och då blev det jämt och fint :D Lagren torkade så snabbt så det tog inte alls lång tid! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *