Ny bloggdesign: My little pony spya!

Ny bloggdesign: My little pony spya!


Allvarligt…jag är så jäkla nöjd med mig själv just nu! Min blogg har sett precis likadan ut i flera år eftersom jag inte kan med alla dessa koder som finns i min design. Men idag satte jag mig och klurade ut hur jag bytte header samt att jag har suttit och ändrat om alla färgerna hit och dit i flera timmar, haha! När jag inte riktigt vet vilken kod som ändrar vilken färg så blev det att jag satt och ändrade och sen tittade jag vad som ändrades och så har jag gjort så ungefär med varenda färgkod idag! hahaha!

Ser ni inte den nya designen så klicka på f5 så sidan uppdateras! Ungefär som att en my little pony har varit förbi och lagt en liten rosafluffig spya! Och det är väl passande då Wysteriia är ett namn taget från My Little ponnyn Wysteria ;)

Jag hoppas ni gillar min nya fluffblogg för det gör jag! IT`S SO FLUFFY!

 

33 svar på ”Ny bloggdesign: My little pony spya!

 1. Jättefint! Passar våren superfint och alla fina skönhetsprodukter! :D Säg till om du vill ha hjälp med HTML nångång, jag kan litegrann vad gäller det sen min utbildning i grafisk formgivning ;)

  1. Svar till Ellen: Nej men gud så gullig du är!! :D Det ska jag lägga på minnet ifall jag fastnar eller kanske rentav lyckas förstöra något i designen någon gång ;) haha :D

  1. Svar till Evelinasfia skönhetsblogg: Tack så mycket :D Jag var så less på att den var så galet mörk…hehe :D

  1. Svar till Liselott: Tack så mycket :D Har varit sååååå trött på min design en längre tid så är glad att jag äntligen tog tag i det ;)

  1. Svar till Ninni: Haha ja det är många som tror jag fått mitt nick därifrån ;) Meeeeen My little ponyn Wysteria har blomman Wisteria på höften ;)

 2. Älskar din nya bloggdesign!! Säger hon med svart blogg, tänkte dock sätta mig och göra som du när Andreas har åkt på jobb igen, känner iof ingen stress med det hela :P

  1. Svar till Helena: Hahaha jaaaaa jag vet! Men jag blev ju deprimerad av min egen design så fick lov göra den lite gladare ;) haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *