Clarins Colour Breeze.

Clarins Colour Breeze.

Clarins vårkollektion heter Colour Breeze och den innehåller 4 produkter som jag gärna hade haft i mina ägor! :)

Clarins Joli Rouge som är ett vårdande läppstift som ska ge en intensiv, livfull och long-lasting färg. Joli Rouge har en krämig konsistens som mjukgör och jämnar ut läpparna med en doft av röda bär med en aning lakrits över en bas av vanilj. 255kr.

Colour Breeze Face & Blush Powder är en palett för ansiktet i en limited edition förpackad gulddosa. Pudret har en mjuk textur som ska ge lyster till hyn och ett matt resultat till alla hudtoner. Den ger hyn ett jämnare utseende. Älskar produkter som är fint mönstrade så man nästan inte vill använda dom! ;) 405kr.

Instant Light Blush är en cremeblush i limited edition med en unik konsistens som är lätt att applicera. Ska sitta bra och smälta in i huden. Den är mjuk och krämig med en aning skimmer. En energiboost för huden då den är rik på Omega-3 och Omega-6 om ska balansera och ge huden fukt. Finns i 3 nyanser men den på bilden är Vitamin Pink. Tycker den ser spännande ut då jag inte testat någon liknande blush tidigare! 235kr.

Gloss Prodige är ett gel.baserat lip gloss med en formula som inte klibbar och som ska göra läpparna spegelblanka med en intensiv färg som sitter länge. Doft av svart vinbär och lakrits. Tycker det låter som ett riktigt intressant gloss! Me want! :) 230kr.

Detta är inte hela kollektionen utan dom produkterna som jag själv önskar jag fick sätta klorna i :) Hela kollektionen ser ni här hos kicks!

 

 

 

 

10 svar på ”Clarins Colour Breeze.

  1. Dom är sjukt fina, kände på dom på ett jobbmöte redan i oktober, men jag var besviken på ögonskuggorna, svag pigment i dom. Men just alla som du är sugen på var helt underbara!:D

  2. Denna ser riktigt fin ut, blir speciellt sugen på krämrougen, som bara låter såå spännande, dock lite väl dyr =/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *