Tre nyheter från GAP; near, close och stay.

Tre nyheter från GAP; near, close och stay.

Close – I toppen återfinns fräscha noter av mandelblomma och citrus som i mötet med hjärtnoterna, freesia och jasminblad skapar en omisskännlig fräschör. Doften är direkt inspirerad av den nya visionen från GAP fashion. Detta är en doft som tillhör mysk/blommig. Förpackningen till Close är inspirerad av en glasbit. Doftens sensualitet och moderna enkelhet ska reflekteras i en organisk och transparent flaska som förpackas i en en enkel och modern akryl låda.

Stay – Stay kommer i en ocean färgad blå flaska som förstärker och lyser upp parfymens innehåll.Toppnoter av freesia, daggig citron blomma och hjärtnoter av blå lotus och vit pion skapar en känsla av sensualitet och självklarhet. Dift familjen som Stay tillhör är: Blommig/träig.

Near – Noter av sprakande bergamott, saftig mandarin, somrig klementin, pion och jasmin skapar en varm och fruktig doft som påminner om solnedgången en varm sommardag. Tillhör doftfamiljen fruktig/blommig.

Osäkert om dessa redan finns på Åhlens men om inte så kommer dom lanseras där under mars månad! Dessa är på 50ml och kosat 295kr styck vilket jag anser var ett riktigt bra pris!

Jag upplever alla dofterna som ganska lätta och väldigt fräscha! Jag älskar fruktiga dofter och Near faller mig verkligen i smaken! Mums! Perfekt om ni precis som mig gillar lite sötare dofter. Denna kan jag helt klart tänka mig att investera i!

Vilken tror du att du själv hade gillat? Close som är mysk/blommig, Stay som är blommig/träig eller Near som är fruktig/blommig? :)

2 svar på ”Tre nyheter från GAP; near, close och stay.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *