Cliniderm Sun Skin Care.

Cliniderm Sun Skin Care.

Cliniderm Sun Skin Care kombinerar avancerad hudvård och effektivt solskydd. Solen ökar vårt fysiska välbefinnande och ger oss en fin solbrun färg, men solens strålar har även mindre positiva effekter då de torkar ut huden och ger upphov till synliga ålderstecken som rynkor, fina linjer och pigmentfläckar. Cliniderm lanserar därför Sun Skin Care, ett multifunktionellt solskydd som både ger ett effektivt skydd mot solens strålar och motverkar uppkomsten av synliga ålderstecken. – utdrag ur pressmeddelande för Cliniderm sun skin care.

Jag tycker det låter jättebra och jag tänkte visa er några av mina favoriter ur pressmeddelandet som jag tror jag hade behövt i sommar och vill titta närmare på!

Jag har Cliniderm lip repair här hemma som jag gillar riktigt mycket och jag har alltid någon form av läpp produkt med mig i handväskan. Det är mitt beroende i sminkvärlden..produkter att ha på läpparna! Och just därför tycker jag det är konstigt att jag aldrig köpt en SPF produkt till läpparna att ha när solen lyser som starkast under sommaren. Dom vill ju också ha skydd mot solen när man ligger och solar, tar en promenad i solskenet eller grillar. Denna lip protection från Cliniderm vill jag faktiskt titta lite närmare på och jag gillar att den finns i ”pink pearl” ;) Brukar ni skydda läpparna från solens strålar?

Sun gel cream? Låter ytterst intressant! Svettsäker och mattande? Ännu mer intressant! Denna skulle jag vilja klämma på bara för att få se vad den har för konsistens. Kanske vore något att inhandla innan det är dags för power meet för förra året var det stekhett och jag såg ut som en tomat redan efter någon dag ;) I sommar vill jag vara lite mer förberedd!

Cliniderm Sun Skin Care har även en sun spray men jag tror denna lotion faller mig bättre i smaken av den enkla anledningen att jag än så länge inte blivit så förtjust i andra spray on produkter. Om den verkligen går snabbt in i huden så är det ett stort plus för jag tycker många solskydd tar på tok för lång tid innan dom går in och jag brukar känna mig små kladdig en längre tid av en del.

Skulle jag få en fin solbränna i sommar så skulle jag helt klart försöka hålla liv i den! :)

Sen måste jag bara visa er denna produkten! SPF 50! Det är många som behöver förstärkt skydd mot solen och området runt ögonen skulle nog bli glad av denna :) Dom där kråksparkarna vill i alla fall jag undvika så länge det går ;) hihi!

Är du duktig på att använda solskydd?

7 svar på ”Cliniderm Sun Skin Care.

 1. Jag är nog ett mellanting på duktig & kass på att komma i håg det :P bränner mej dock lätt och kommer oxå vara smartare att ta med sånt till power meet i år XD

 2. Sv: Köpte Bamses solkräm från Apoteket som jag kör på nu *hehe* åt ungarna mest eg men ändå ;P får skaffa nån egen sen.

 3. Jag har gel-cream:en för ansiktet och ÄLSKAR den!!
  Den blir verkligen matt på huden, helt sanslöst bra…

 4. Jag använder spf 50 på vissa ställen i ansiktet och vill köpa den som du skriver om här! :) Den jag använder nu är för kropp och är så jäkla fet. Tack för tipset!

 5. Jag är en sån blekfis som bränner mig lätt, så jag kör alltid med hög solskyddsfaktor.

 6. Ja, jag brukar skydda läpparna med SPF, kanske skulle ta och testa en ny till sommaren, blev nyfiken på den här: Lip Protection Sun Gloss

 7. Jag använder alltid solskydd, även på vintern. Fast då enbart vanlig crème med spf.
  Just nu har jag Cliniques City Block under sminket, men är grymt nyfiken på Cliniderm!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *