Vill inte att håret ska vara rakt.

Vill inte att håret ska vara rakt.

Bloggade om det här syntethåret för ett tag sedan här. Men eftersom jag inte vill att håret ska vara spikrakt så har jag låtit det ligga i flätor över natten och låtit det vara lite fuktigt. Tror ni det kommer fungera? Man får nämligen bara använda värmeverktyg upp till 70 grader på detta hår och om min locktång står det att den har en maxtemperatur på 190grader så jag vågar inte direkt ens försöka använda någon locktång, plattång eller liknande för att få det lite mer så som jag vill. Syntethåret är riktigt billigt men känns verkligen naturtroget märkte jag igår när jag höll på med det lite mer men jag hade nog ändå valt äkta hår då detta verkar svårt att styla då man inte verkar kunna använda speciellt många värmeverktyg till det. Jag är osäker på att jag har ett som enbart värmer upp till 70 grader nämligen, jag har inget man kan ställa in värmen på heller tyvärr.

Jag tror nämligen inte håret smälter samman så bra med mitt eget hår om det är spikrakt. Någon annan som har ett tips om flätorna inte fungerar?

Rabattkod för fri frakt hos happyhair.se: wysteriia (giltig tom 30/5)

5 svar på ”Vill inte att håret ska vara rakt.

  1. Lägg flätorna på en plåt eller en värmetålig bänk. Testa att värma flätorna lite med en hårtork. Känn med jämna mellanrum, du ska kunna ta på dem men inte hålla länge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *