Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm.

Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm.

På Lördag blir det en shoppingtur på A6 i Jönköping för min del och då tänkte jag gå in på Kicks/Åhlens och se om dom har Clinique Chubby Stick som jag vill testa :) Jag köper oftast budget makeup men ibland dyker det upp produkter som jag kort och gott måste testa! :) Clinique chubby stick är en sådan produkt! :) 205kr styck kostar dessa på kicks. Underbart att jag kommer kunna köpa det i butik i alla fall så jag får se nyanserna live :) Hoppas dom har alla nyanser hemma nu bara ;)

7 svar på ”Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm.

  1. På lördagen är det ju öppen nere på stan också och där finns både Face, Makeup Store, Åhlens och Kicks så du kan nog bränna en massa slantar på smink här =)

  2. Hej igen! Såg precis att dom har fraktfritt på Tikei nu över påsk (FRAKTF i kassan) så passa på om du bara ville testa att köpa prover ;) Deras syntetborstar är helt sjukt mjuka också! Låter som värsta spons nu men jag har ju inte ens nån blogg så det tror jag du räknar ut att det inte är :DD Bara kul att tipsa om något när man är helt kär i det själv ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *