PURE – ett nytt svenskt märke inom kosmetik och hudvård.

PURE – ett nytt svenskt märke inom kosmetik och hudvård.

PURE är ett nytt svenskt märke inom kosmetik och hudvårdsom är baserat i Stockholm med stark fokus på hög produktkvalité, service och mode. Jag tycker verkligen det syns på produkterna att dom tänkt till en extra gång och verkligen skapat vackra produkter! PUREs produkter är hypoallergena skonsamma och vårdande med viktiga vitaminer och mineraler. PUREs produkter innehåller inga mineraloljor eller billiga utfyllnadsmedel. Jag tycker detta låter helt underbart och det är nog inte så konstigt att jag är riktigt intresserad av PURE. PURE är dessutom inte testat på djur!

Butiken som ni ser på bilden ovan ligger på Mäster Samuelsgatan 11 i Stockholm. Det ska tydligen vara en webbshop på gång men när den lanseras vet jag inte men för oss som inte bor i Stockholm går det bra att maila en beställning till: sales@pureofsweden.com.

Ni kan titta in deras sortiment på hemsidan pureofsweden.com men jag tänkte visa er några produkter som jag blir riktigt intresserad av genom att bara titta och läsa om dom!

PURE Quad Shadow.

PURE Lip Packaging. Lip plumpers, gloss och läppstift och dom har 200 färger att välja bland!

PURE Shimmer Powders and Bronzers. Supersnygga mineral finisher, rouge, correctors & bronzers.

Jag måste verkligen besöka PURE nästa gång jag befinner mig o Stockholm och unna mig en av deras foundations! Jag brukar alltid gnälla om att jag aldrig hittar en nyans som passar min bleka hy men PURE har 64 nyanser i sitt sortiment. 64!!

Priserna på produkterna är lite olika. Bland annat läppglanstuberna Juicy (155 kr) som finns i 22 olika nyanser. Ögonskuggorna ligger från 145 kr (Sheer Satin Shadow) och Cream Wear Blush kostar 180 kr. Så priserna ligger omkring 145-265kr ungefär! :)

Ser verkligen framemot att åka till Stockholm och besöka PURE. Synd jag inte har någon Stockholmstripp inplanerad just nu!

11 svar på ”PURE – ett nytt svenskt märke inom kosmetik och hudvård.

 1. Åh vilka snygga förpackningar, låter som en kanon butik! Ska försöka besöka den när jag åker till sthlm för Mammagalan :)

 2. Haha I know ;)
  Fast det skulle väll inte experter tycka om det såg att jag dissat winter’s bone. Skulle ju tydligen vara en av årets bästa har jag hört, jag tyckte den var helt värdelös :/
  Men i övrigt har det kommit mycket som är bra faktisk. Blev även helt fräls i en ”barnfilm”, dumma mig. Haha, den var grym ;)

 3. Åh spännande, den butiken måste jag besöka :)

  Haha ja hade man varit rik hade man snabbt kunnat bli fattig över Lahgers korsetter, dom är helt underbara :)

 4. Spännande märke! Och inte illa med så många olika nyanser! Jøss! :D
  Synd att man inte är i Sthlm så ofta så får hoppas att du åker dit snart så du kan skriva lite mer om dem :)

  Javisst ska det bli mysigt med en tur till Berlin, hoppas det blir fint väder bara när vi är där!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *