Marknad & Fest – Day one.

Marknad & Fest – Day one.

En sleeeeten Cilla på flygplatsen i Madrid :)

Väl framme i Mijas efter lite sömn så fick jag ju lov dokumentera alla fruktträd dem hade i trädgården! Så vill jag också bo ;)

Vi började dagen med att ta ut pengar eftersom vi skulle åka på en marknad vid Costa Del Sol (trooor jag det hette ;P)

Väl på marknaden mös vi omkring, drack ett glas vin (inte gott!) samt spanade på Dolce & Ciabatta klockor överallt….;) haha!

Efter marknaden så hoppade vi upp på Sannas moppe och…

….drog till klubben för lite tapas! :)

Vi var hem och gjorde oss iordning för utgång..så här låg sanna varje dag med hårblåsen då hon tyckte 25-30plus var kallt tydligen..huh? ;)

Hade en superkul utekväll men ni vet nog hur den slutade om ni läst min blogg? ;) Jo..så HÄR. Kanske inte ritkigt det vi tänkt oss men det gick ju bra iaf ;)

Ni kan se fler bilder HÄR men ni kanske måste ha mig som vän på FB..not sure..annars kommer jag nog bildbomba er lite här framöver ;)

15 svar på ”Marknad & Fest – Day one.

  1. Jepp tänkte höra om min broder Macki skulle dit eller åtminstone ska festa så kan man ju hänga där :P Lite rädd jag kommer att känna mej som en pensionär på Wasa men det e risken jag får ta :P

  2. Lördagen blir alldeles utmärkt. Men vi måste nog hitta till hotellet och checka in först så vi har det gjort. Ska kolla upp incheckningstiderna bara :) Men en lunch då blir alla tiders!!

  3. Haha, ser ut som om du har haft det riktigt skojj på din resa. Blir så grymt rese sugen själv när man ser alla bilderna trotts att jag sitter på ett tåg just nu. haha.=)

  4. Gah! morsan ringde & dem ville fira mej kl 14 på lördag så får nog hoppa marknaden *snyft* jag som verkligen ville hänga med =( men vi får röjja på kvällen iaf.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *