the first one.

the first one.

Här kommer första bilden på Sanna som jag tog på henne under vår fotosession! Ni får ha i åtanke att detta är min andra plåtning någonsin (som fotograf alltså :P) så var snälla med kritiken! ;) haha! Jag sitter och gör i ordning fler just nu men jag ska jobba 7.30 – 16.30 imorgon så jag måste nog ta en paus och fortsätta imorgon kväll :)

Fotograf & Makeupartist: Jag, Cecilia Johansson
Modell: Sanna

17 svar på ”the first one.

 1. DU E JU FAN GRYM!!!!!! Blir verkligen imponerad till 1000!!! För att va andra gången ser jag att du har verkligen talang för detta. Men kan ju bero på att du varit med både framför och bakom kameran innan. Man lär sig mycket då. Så tummen upp för Cecilia! Wohooo!!!!

 2. Ja, inte vet jag så mycket om hur en bild ”ska” vara komponerad osv i fotospråk – men JAG tycker att den var SUPERFIN den här bilden!
  Vad duktig du är. Herregud, kan du allt!? Modella, sminka, fota… ;P

 3. Jättefint!

  Kanske lite väl mjölkigt, men annars skitbra.
  Tycker om ljusa, lite urvattnade bilder. Tyvärr är det inte jättemånga som förstår det fina bakom det, utan bara tror att man råkat ställa in för hög iso.

  Jag skulle mörka ner bilden ett par snäpp om jag var du och lägga på lite diffuse glow/diffus glöd för att få den skimrande effekten. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *