Dag 6 på makeupstudion – kontrastfärger.

Dag 6 på makeupstudion – kontrastfärger.

idag har vi fått lära oss om kontrastfärger på skolan. riktigt intressant! Eftersom Lovisa har gröna ögon så fick hon röd ögonskugga med mig idag :) Och hon sminkade mig med en lila :) Jag har både gult och rött i mina ögon så rött & grönt är mina kontrastfärger, sen beror det lite på om man vill lyfta fram det röda eller det gula i mina ögon vilken färg man tar :) Jag håller just nu på att träna lite på mig själv, är mycket vi ska lära oss så det gäller att träna lite utöver det vi gör i skolan :)

Ni utläser tabellen genom att leta igen er ögonfärg och sedan läsa kontrastfärgen & ”fegvarianten” till höger :) Vill ni lära er mer om kontrastfärger, varma och kalla färger? :)

15 svar på ”Dag 6 på makeupstudion – kontrastfärger.

 1. Nej jag är nästan aldrig hemma… Sist var väl vasaloppet en sväng. Men ska väl hem snart antar jag. Måste komma ifrån stan lite=)

 2. SVAR: Precis. :P Ne, men river av dom konstigt nog när jag har nagelack. ^^
  Men fransarna.. Växer dom ut? Du som kan. :P har inte haft smink på över två veckor nu, börjar sakna det. Fast det är rätt smidigt på kvällarna. ;)

 3. looking good. going to have to come in and check in on you soon again.. was by the other night but yall were gone by then. You guys are gone so early :)

 4. Hehe, sedär vilket sammanträffande :)

  Åh, vad kul att lära sig om smink. Ar sjukt intresserad att gå en sån jag med.

 5. intressant läsning, alltid kul att lära sig mer om smink. så mer sånt här :)

  Dock är jag verkligen osäker på om jag verkligen passar i orange/rött :P

 6. Hum.. Jag har gröna ögon och har alltid fått svar att jag ska använda lila ögonskugga eftersom det är kontrastfärgen, och det är den ju.. Men är det bättre att använda rött? :S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *