Lila – en av mina kontrastfärger.

Lila – en av mina kontrastfärger.

Eftersom jag har både lite rött och gult i mina ögon så har jag två kontrastfärger, nämligen lila & grönt. för att träna lite så la jag lila lockskugga och globskugga på mig själv efter skolan. långt ifrån felfri än så länge så det är träna, träna, träna som gäller :) Tänkte testa och lägga en grön skugga nästa gång istället :) Jag vet inte hur smart det är att lägga upp bilder egentligen när jag är så här pass ny på att sminka MEN det kanske är roligare att verkligen se hur jag utvecklas och att jag blir bättre och bättre? :) Jag har ju trots allt bara gått på skolan i 6 dagar än så länge ;) hihi.

14 reaktioner till “Lila – en av mina kontrastfärger.

  1. Äsch, så fin som du är spelar det ingen roll om sminket inte är så korrekt. :) Det är väldigt kul att se hur man utvecklas!

    Ser fram emot den gröna ögonskuggan, det tror jag blir riktigt fräckt. Ha det bra!

  2. Ja lila är ju inne nu och allt klär en skönhet som man säger.. himla snygg bloggsida du fått till. Jag ligger lite efter på den fronten men någon gång skall väl även jag få till det också..

  3. Klart att du ska fortsätta lägga upp sminkbilder, vi (eller jag iaf ;)) vill ju se hur du utvecklas, och själv få lite inspiration ;) Haha :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge