Dagens köp.

Dagens köp.

Jag och Anders har verkligen flängt runt som galningar mellan fiverse shopping gallerior idag, hela tre olika har vi varit in på här i Göteborg ;) haha. Jag har dock inte handlat så jättemycket. Hittade dock denna på BikBok (ja du läste rätt). Rena budget fyndet om man jämför med dem äkta från Junk Food som går på runt 500:-. Denna kostade endast 149:- :) Dom hade massvis med varianter så vill ni ha en "Little miss" top så bege er till Bikbok for som satan ;)

I like it alot.

19 reaktioner till “Dagens köp.

  1. hihi sötnos! Klart jag gör o detsamma till dig, du ska få en STOR kram så slå mig inte sen när jag kommer fram:) haha…vet inte alls vad jag ska ha på mig..och ska jobba innan imon så måste bestämma mig imorgon bitti…tuff shit;)Nu ska jag sova skönhetssömn:) ses imorgon, ska bli skoj!!:)Kram

  2. Onödigt!? inte då =P Den funkar jättebra tillsammans med min mac. Behövde ändå en ny telefon och min ipod sjöng på sista versen. Nu har jag båda i samma pryl, plus en miljard andra fördelar. Du e bara avis =)

  3. Haha. Bara för att jag är den mesigaste människan på två ben så köpte jag en "Little miss Bossy" igår. Funderade på en Sunshine med :P Söta är de i alla fall.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge