Dagens makeup: Can´t go well every time.

Dagens makeup: Can´t go well every time.

Idag var en sån där dag när det krånglade som tusan när jag skulle sminka mig. Ojämn eyeliner som tusan, hittade inga rena ögonpenslar (jag ska ägna julaftonskvällen till att tvätta sminkborstar!) och ja det bara krånglade rent allmänt.

Så jag tänkte att jag tar och visar er ögonskuggpaletten som jag använde mig av i sminkningen i alla fal för den har jag inte visat er tidigare!

DuWop Eyes, den gröna paletten. 4 ögonskuggor och en krämig eyeliner (längst till höger). Två skuggor åt det gröna hållet och en åt det silvriga samt guldiga hållet. Väldigt fin ögonskuggpalett även om kanske grönt inte hade varit mitt första hands val av nyans, hade nog valt amber eller brown som känns mer användbara i vardagen! För denna paletten kostar nämligen saftiga 325kr på eleven.se

Det är fina skuggor så det kan den nog vara värd i en mer användbar nyans än grönt. Sen finns det såklart massvis av er som säkert bär grönt dagligen, men jag är lite tråkig och kör oftast på bruna nyanser när jag jobbar ;) I know…jag är så tråkig..haha ;)

Ett svar på ”Dagens makeup: Can´t go well every time.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *