Recension: Sephora Express Nail Polish Remover.

Recension: Sephora Express Nail Polish Remover.

När jag var på invigningen av Sephora i Täby köpcentrum så var denna nail polish remover från Sephoras egna märke en av produkterna som fångade mitt intresse allra mest!

Denna påminner om Depends dip in remover men svampen är svart och det finns små kanter i hålet som ska hjälpa till att få bort nagellacket enklare. Man känner att hålet inte är helt runt. Man har ner fingret med nagellacket man vill ta bort, gnuggar fingret lite fram och tillbaka och har fingret i burken några sekunder. Jag gillar att svampen är svart för då ser den inte så ofräsch ut efter några användningar.

Denna doftar inte så starkt och jag upplever den som mycket mildare än den blåa burken från Depend, mina naglar blir inte alls lika uttorkade av denna men eftersom den upplevs som mildare så tar den lite (inte alls mkt!) längre tid på sig att ta bort lack än Depends. Glitterlack får man jobba lite mer för att få bort med denna men jag skulle inte rekommendera er att göra det heller eftersom glitterkornen blir kvar i burken och vips så får du glitterkorn på dig så fort du ska ta bort nagellacket!

Synd att denna är lite svårare att få tag på än den från Depend för jag gillar den!

Pris: 80kr för 74ml
Finns att köpa här: Sephora
Betyg: 5/5 – älskar att den jobbar snabbt men känns mild!
Köpa igen?: Ja jag kommer köpa på mig ett ex när jag lyckas ta mig till Täby Köpcentrum men eftersom Depends Dip in är enklare att få tag på så kommer jag återgå till den under tiden!

2 svar på ”Recension: Sephora Express Nail Polish Remover.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *