dagens makeup: turkost.

dagens makeup: turkost.

Idag chockade jag mig själv o drog på lite ögonskugga trots att jag inte gör något speciellt idag! Jag har en förkärlek till turkost så självklart provade jag en blåturkos färg i min nya palett! Många som jag sminkar brukar säga att dem absolut inte vill ha ögonskugga i någon blånyans men jag tycker det är supersnyggt ;) Jag gillar nyansen på de två skuggorna jag använder idag iaf. Den nedersta på locket och den som ligger precis ovanför skuggade jag lite i globen.

Gillar ni turkost?

23 svar på ”dagens makeup: turkost.

 1. Tänk dig lite blå mascara till det där! Då hade du sett ut exakt som min pappas kusin gjorde idag!! :D

  Jag har svårt med blått/turkost till mina bruna ögon.. Men du har ju oxå bruna ögon, så det borde funka.. Nu har jag ju väldigt sällan färg på ögonskugga, förutom brunt och svart, men ändå..

 2. Japp jag gillart skarpt, skit snyggt med turkost! Vill åssså ha. Jo jag stängde faktist flera dörrar och en helt ny öppnade sig, sjukt men häftig med insikter. Mer sådant till folket:-) Kram

 3. Förresten, jag är också en av dem som inte använder turkost och blått, mest för att jag är rädd att det inte passar mig. Olika nyanser av grönt går dock fin fint! :)

 4. De var verkligen helt sjukt snygga – ännu bättre i verkligheten än på bild, jag blev kär big time!!!

  Och hur snygg var du idag då!!? Jag har testat crappy LR-smink och ser ut som hej-kom-och-hjälp med ögonskuggor som inte sitter, foundation som SMULAR i ansiktet och annat kul.. men de hade iaf snygga nagellack ^^ haha

 5. SVAR: Ja, det är ju inte bara det som är skadligt för tänderna. Har gått igenom allt det där nu i skolan. Man vågar ju inte äta nått längre. Hahah. ^^ Men det är ju upprepande gånger som kan göra det skadligt för tänderna. Så var försiktig. ;P

 6. Det är ett sånt där ”sälja-hemma-på-möten-märke” som nån tjej ville att de skulle testa till företaget… två olika serier med fulla uppsättningar produkter – jag har sminkat mig och sminkat av mig minst tusen gånger idag kan jag lova, haha.

 7. Nej de var ingen höjdare faktiskt… de har som sagt två olika serier och foundationen i den ena var helt ok plus att de hade tre ”skimmer/bronzer/rouge-mixer” med massa shimmer och olika färger i som var loveli.. men annars inte mycket att hurra för. Men det var iaf den största sminkväskan jag sett.. haha ^^ (

 8. Turkost är verkligen jättefint! Speciellt då man fått lite färg också. Nu får våren komma! Suck, inte kul med snö som fortfarande ligger kvar. Har ni snö kvar?

 9. Sv: Ja här i dalarna är det verkligen snö kvar, men mycket har försvunnit också! Som tur är! Kommer du från dalarna eller? :)

  Vill du förresten bli min veckans blogg :)?

 10. du passar jättebra i de där nyanserna. inte många som klarar av att bära upp en blå ögonskugga – jag ser helt galen ut :p :)

 11. Hej! Va inne på hemsidan du länkade till om paletten och kikade lite. Vill beställa en likadan! Hur funkade det att beställa, använder du payson eller betalade du i förskott? Är alltid lite skeptisk…:) Fint med turkost är det med förresten!

 12. Snyggt! ^^ Ja köpte en ny ögonskugga idag på make up store som ser blå ut men blir lite åt de turkosa hållet ändå. ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *